📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
V2 z plastiku
Dwa pytania:
1. Jak koleś nim steruje w momencie kiedy nie widzi go ? Rozumiem że ten samolot jest statyczno-stateczny więc sam wypoziomuje nawet jak wyleciałby poza zasię radia ale trzeba nim zawrócić itp gdy jest już bardzo daleko co nie ?
2. Co to kurwa za biały pasek naklejony przed startem i zdjęty po... ??
1. Jak koleś nim steruje w momencie kiedy nie widzi go ? Rozumiem że ten samolot jest statyczno-stateczny więc sam wypoziomuje nawet jak wyleciałby poza zasię radia ale trzeba nim zawrócić itp gdy jest już bardzo daleko co nie ?
2. Co to kurwa za biały pasek naklejony przed startem i zdjęty po... ??
Za taką cenę tej zabaweczki powinni dorzucac betonową makietę WTC...Tak...definitywnie!
Nie wierzę. 586km i plastik? przecież tarcie by go rozjebało albo roztopiło.
@up a to niby co miałoby rozgrzać ten plastik ? 580 km/h ? Bardzo śmieszne... Zakład że nawet o stopień nie wzrośnie od tarcia, a co dopiero do punktu topienia plastiku, który może być i tak bardzo wysoko. Rozumiem że 5000km/h by go zagrzało ale nie 500 !
A co do rozwalenia struktury samolotu. Jak to jest "jednobryłowiec" to fakt, prędzej się roztopi od tego tarcia niż rozwali od naprężeń..
A co do rozwalenia struktury samolotu. Jak to jest "jednobryłowiec" to fakt, prędzej się roztopi od tego tarcia niż rozwali od naprężeń..
@up gratuluje wiedzy pewnie się tym interesujesz
ja bym chciał taki odrzutowy silniczek bym sobie go podłączył do mojego polo 1.0 w benzynie w końcu może bym rwał na niego dupy no i bym poprawił osiągi chyba ;]
ja bym chciał taki odrzutowy silniczek bym sobie go podłączył do mojego polo 1.0 w benzynie w końcu może bym rwał na niego dupy no i bym poprawił osiągi chyba ;]
Cały czas miałem nadzieję, że jednak jebnie w tych typków... Ach ta moja naiwność...
@marvolo troszkę interesuję się. A co do Twojego polo. Taki silniczek nawet nie ruszyłby go z miejsca Ma bardzo mały ciąg. Samolot jest po prostu bardzo lekki. Zauważ że nie startuje o własnych siłach tylko jest wystrzeliwany z wyrzutni. Nooo ale jak zajebiście by brzmiało to Twoje polo
Jak dla mnie to tam same kurwa chmury widać przez 3/4 filmiku -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów