18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
rojekbuk 2020-02-11, 16:13 5
Nie chciałbym sprzątać pokładu po takim lądowaniu.
Zgłoś
mesjans 2020-02-11, 16:30 9
To wyglądało jakby miał funkcję pionowego lądowania.
Zgłoś
Wychowany86 2020-02-11, 16:45 4
Krzychu kadetem tera
Zgłoś
impressa88 2020-02-11, 16:49 38
Teraz pilot może śmiało dodać załącznik w postaci filmu do swojego CV
Zgłoś
~Velture 2020-02-11, 17:11 1
I ludzie się mnie pytają czemu boję się latać...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
gabriel0 2020-02-11, 17:14 12
Nie takimi się lądowało w GTA.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Optimex 2020-02-11, 17:18 3
To jest chuj w kategorii ciężkich lądowań
Zgłoś
Wiewór 2020-02-11, 17:31 2
Ladowalem tak kiedyś w Breslau. Chłop przede mną się modlił. Baba za mną mówi że, dziś to się jednak rozpierdolimy. Gacie do prania.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
tarcer123 2020-02-11, 17:37
Moze bezpieczniej byloby kontynuowac lot niz ladowac w takich warunkach?
Zgłoś
Optimex 2020-02-11, 17:39
Wiewór napisał/a:

Ladowalem tak kiedyś w Breslau. Chłop przede mną się modlił. Baba za mną mówi że, dziś to się jednak rozpierdolimy. Gacie do prania.

Nie ma się czego bać, to co widzimy na filmie jest jak próg zwalniający w porównaniu do przejazdu przez orkę na polu ziemniaków dla auta terenowego.
Zgłoś
saves 2020-02-11, 17:48 12
Każdy kto myśli, że sterowanie samolotem to jak przejażdżka samochodem...

Zgłoś
tommitmx 2020-02-11, 17:50
Up, teraz to dopiero będę zbroję napełnił przy turbulencjach .
Zgłoś
Nattttsjel 2020-02-11, 18:33
Kij zz filmikiem do CV. Piloci, którzy lądują w ten sposób powinni dostawać jednorazowa premię wysokości swojej rocznej wypłaty
Zgłoś
~Velture 2020-02-11, 18:43 19
Nattttsjel napisał/a:

Kij zz filmikiem do CV. Piloci, którzy lądują w ten sposób powinni dostawać jednorazowa premię wysokości swojej rocznej wypłaty

Nie chcę wyjść na totalnego kutasa ALEEEEEEEEEEEE za to dostają pieniądze. Idąc twoim tokiem rozumowania powinno się dopierdalać roczną premię każdemu policjantowi, strażakowi, sanitariuszowi, lekarzowi itp. itd. abs. esp. tylko za to, że wykonał swoją pracę za która otrzymuje wynagrodzenie.

Doceniam umiejętności pilota, że ogarnął ale kurwa to jest jego praca właśnie aby ogarnął. Dlatego ma wylatane więcej godzin niż statystyczny sadol w ciągu całego swojego życia spędził na waleniu konia do "lasek z kutasami z harda" i dlatego ciągle się szkolą i trenują.

Tylko jak zwykle zaraz się znajdzie idiota który nie zrozumie tego co napisałem.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów