Samolot wystartował z Warszawy i leciał do angielskiego miasta Luton. Ze względu na bardzo silny wiatr samolot linii WizzAir musiał lądować na lotnisku w Birmingham.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krzychu kadetem tera
Teraz pilot może śmiało dodać załącznik w postaci filmu do swojego CV
Ladowalem tak kiedyś w Breslau. Chłop przede mną się modlił. Baba za mną mówi że, dziś to się jednak rozpierdolimy. Gacie do prania.
Moze bezpieczniej byloby kontynuowac lot niz ladowac w takich warunkach?
Wiewór napisał/a:
Ladowalem tak kiedyś w Breslau. Chłop przede mną się modlił. Baba za mną mówi że, dziś to się jednak rozpierdolimy. Gacie do prania.
Nie ma się czego bać, to co widzimy na filmie jest jak próg zwalniający w porównaniu do przejazdu przez orkę na polu ziemniaków dla auta terenowego.
Kij zz filmikiem do CV. Piloci, którzy lądują w ten sposób powinni dostawać jednorazowa premię wysokości swojej rocznej wypłaty
Nattttsjel napisał/a:
Kij zz filmikiem do CV. Piloci, którzy lądują w ten sposób powinni dostawać jednorazowa premię wysokości swojej rocznej wypłaty
Nie chcę wyjść na totalnego kutasa ALEEEEEEEEEEEE za to dostają pieniądze. Idąc twoim tokiem rozumowania powinno się dopierdalać roczną premię każdemu policjantowi, strażakowi, sanitariuszowi, lekarzowi itp. itd. abs. esp. tylko za to, że wykonał swoją pracę za która otrzymuje wynagrodzenie.
Doceniam umiejętności pilota, że ogarnął ale kurwa to jest jego praca właśnie aby ogarnął. Dlatego ma wylatane więcej godzin niż statystyczny sadol w ciągu całego swojego życia spędził na waleniu konia do "lasek z kutasami z harda" i dlatego ciągle się szkolą i trenują.
Tylko jak zwykle zaraz się znajdzie idiota który nie zrozumie tego co napisałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów