📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta kurwa w tym zasyfiałym futrze,to tak na poważnie?
siwybialy napisał/a:
Szmaciarz jebany. Dwie lewe ręce i całe życie w stroju misia popierała.
Kolego podaj numer kąta to ci wyśle na dodatkowe litry benzyny co by mieć pewność
Kąt 67 stopni
jebać zakopane raz tam byłem i czułem się jakbym non stop był krojony z pieniędzy. Jebać zakopane jebać górali którym dudki przesłaniają wszystko. Jak w góry to tylko na Słowacje
Zaszczany pazerny góral! Płacić mu za co? W doopach się tym śmierdzącym juhasom całkiem poprzewracało! Kwestią czasu jak zaczepi jakiegoś normalnego faceta, wpierdol gwarantowany!
Choojoomoojoo napisał/a:
Ale bym mu wyjebał kopa za taki tekst.
Turlał by się tą grubą dupą pod gubałówkę xD
zesralbys sie kidosie
tajfunkanalia napisał/a:
Co za łajza. Najlepsze i tak było jak te volksdeutche płakały żeby zamknąć biedronke w Zakopanym bo turysci nie chcą jeść ich gównianych śniadań/kolacji. Gorsi to są tylko kaszubi i ślazacy.
Masz plusa za bycie chujem - udało ci się obrazić przy okazji 2 dodatkowe sub-nacje.
Przebierać się za miśki, to łatwo. Ale robić to niema komu!
psyhepl napisał/a:
pedał jebany niech se wypierze ten kombinezon bo wygląda jakby był poszczany
Ktoś mu powiedział, że niedźwiedź brunatny ma większe wzięcie. Stara się ..
biegu86 napisał/a:
Od nas Ślązaków to Ty sie odpierdol. U nas przynajmniej gościna i kultura.
Ale sarkazm - dałbym piwko.
oblałbym skurwysyna benzyną i podpalił.
Nawet mój dziadek z wehrmachtu nienawidził tych skurwysynuf górali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów