📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstyd i hańba na narodzie polskim, na śmierć go skazać
Ktoś wie ile lat dostał, bo albo już jest na wolności albo na dniach wychodzi. Przeciez nie dostał więcej niż 15..
@up
Wyszedł jakoś na początku 2012, tu wiadomość z 2012-12-29:
Spędził w zakładach karnych około 45 lat, w tym 10 lat przesiedział w areszcie przy ul. Montelupich w Krakowie, ale czeka go kolejna odsiadka. Teraz 67-letni Zdzisław N. ps. "Matejko" - znów trafi pod sąd, jak zwykle za fałszowanie pieniędzy. Prokuratura oskarżyła go o podrobienie 82 banknotów stuzłotowych i przygotowania do podrobienia kolejnych 528.
Wyszedł jakoś na początku 2012, tu wiadomość z 2012-12-29:
Spędził w zakładach karnych około 45 lat, w tym 10 lat przesiedział w areszcie przy ul. Montelupich w Krakowie, ale czeka go kolejna odsiadka. Teraz 67-letni Zdzisław N. ps. "Matejko" - znów trafi pod sąd, jak zwykle za fałszowanie pieniędzy. Prokuratura oskarżyła go o podrobienie 82 banknotów stuzłotowych i przygotowania do podrobienia kolejnych 528.
o pieńkowska xD nie chce nic mówić, ale za młodu była chujowa, teraz się zrobiła całkiem znośnym milfem ;D
Geniusz, skoro sam się nauczył jak robić idealne pieniądze to geniusz
Ja bym na jego miejscu pojechal do Korei Płn, tam mają ponoc superfabrykę do robienia dolarów. Z tymi umiejętnościami żyłby tam jak król, reżim by mu już o to zadbał. Albo zagadał z ruskimi, oni na pewno chętnie zatrudniliby takiego fachowca, a jeszcze miałby plecy w KGB.
Inżynierowie są bezrobotni.
Informatycy pracują na zmywaku.
Kierowcy pracują na budowie.
Elektrycy podrabiają pieniądze.
Politycy kradną.
Przecież to Polska, kurwa jeszcze coś Was dziwi ???
Informatycy pracują na zmywaku.
Kierowcy pracują na budowie.
Elektrycy podrabiają pieniądze.
Politycy kradną.
Przecież to Polska, kurwa jeszcze coś Was dziwi ???
Polecam obejrzeć ciekawy dokument gość też prze typ w swoim fachu "fałszowaniu"
serialnet.pl/ogladaj/3-6962/cela-nr-sezon-1-odcinek-4_
gość po artykule jak wyszedł z więzienia znów wrócił za fałszowanie
serialnet.pl/ogladaj/3-6962/cela-nr-sezon-1-odcinek-4_
gość po artykule jak wyszedł z więzienia znów wrócił za fałszowanie
Nie wiem czy to ten, ale był w Cela nr: ttv.pl/archiwum/56189,odc-4-zdzislaw-necka,1924.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów