📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdzisław Nelska to dopiero gość jak dla mnie A co lepsze jest artystą i robił wszystko ręcznie
Dla tych, którzy nie kojarzą o kogo chodzi.
Rozmowa z Panem Zdzisławem
Dla tych, którzy nie kojarzą o kogo chodzi.
Rozmowa z Panem Zdzisławem
mam nadzieje ze wpakowali chlopa do polskiego wiezienia a nie do deportowali do hamburgerow
tak kurwa, normalnie TVN, sam se miliony drukowal, na chelb, zeby zjesc:)
Najlepsiejsze podrabiane dolary robi północno koreańska wytwórnia papierów wartościowych to są tak zwane koreanki
Pięknie go podsumowali na koniec "zdaniem policjantów wyglądał jak zwykły zjadacz chleba" pewnie oprócz podrabiania dolarów chciał tylko żreć i żyć
To są właśnie Polacy. Zwykły Janusz z wąsem, w kapciach i kalesonach. Z zawodu elektryk. Nudził się w domu i postanowił drukować najlepsze fałszywki dollara na świecie. Bez mafii, bez zorganizowanych grup. Wszystko sam, od nauki do roboty.
był kiedyś wywiad z jednym z takich ludzi, że biorą ich do swoich służb (naturalnie nie wszystkich ale to prawda) i podejmują współpracę. wrzucę jeśli odnajdę.
Powiedzcie mi jak można kupować papier w hurtowni i go uszlachetniać i robić idealne dolary jak dolary nie są drukowane na papierze?
W programie Cela, nie pomnę jaki odcinek, było właśnie o takim fałszerzu. Papier był oryginalny, kupował 1$ i wrzucał do jakieś tam "mikstury", rachu ciachu i biały, prawie jak na Kiepskich.
Widziałem wywiad z tym gościem właśnie w "Cela Nr" i powaliło mnie na łopatki to, jakim spoko jest gościem Najbardziej spodobała mi się Jego odpowiedź na pytanie redaktora: czego mam panu życzyć? Pieniędzy? I odpowiedź: jak będę potrzebował pieniędzy, to je sobie zrobię XD
To ta Pani z wiadomości co jest dzisiaj bardzo bogata ? Ale się ludziom kapitalizm w portfele wlał
No odkryli Ameryke, Tusk od początku swojej kadencji drukuje sobie pieniądze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów