Zabrać dożywotnio prawko. Obstawiam Białorusina lub Ukrainca
Obaj maja najebane we łbach, bez względu na narodowość.
Ten w zielonym nie lepszy, widzi że koleś wyprzedza jak debil ale chce się jakoś schować to kurwa głąb jebany nie przyhamuje i go nie wpuści.
Pewnie im jebanie w kabinie na postoju nie wyszło i takie nieładne zachowanie miało miejsce.
Obaj maja najebane we łbach, bez względu na narodowość.
Ten w zielonym nie lepszy, widzi że koleś wyprzedza jak debil ale chce się jakoś schować to kurwa głąb jebany nie przyhamuje i go nie wpuści.
Prawko na ulicy znalezione czy gile pod nosem wiszą i za młodzi a może za głupi ? Wskaż mi jeden z drugim że mam obowiązek zatrzymać się i przepuścić ? Nie mam obowiązku zwalniać, nie wolno mi tylko przyspieszyć gdy jestem wyprzedzany .
Prawko na ulicy znalezione czy gile pod nosem wiszą i za młodzi a może za głupi ? Wskaż mi jeden z drugim że mam obowiązek zatrzymać się i przepuścić ? Nie mam obowiązku zwalniać, nie wolno mi tylko przyspieszyć gdy jestem wyprzedzany .
Błaźnie bez szkoły. Twój kontakt z TIRem ogranicza się do obciagania brudnym Ukraińcom na postoju za fajki i wódkę. Popatrz baranie ze ten zielony na końcu, nawet najeżdża na jego pas i go puścić nie chce. Ty najlepiej jak byś zrezygnował z obowiązku oddychania, a o zwalniania podczas jazdy to już w ogóle.
Przez takich upartych idiotów jak ty ludzie giną. Nie musisz to chuj nie wpuścisz a tamten niech leci na czołówkę.
Błaźnie bez szkoły. Twój kontakt z TIRem ogranicza się do obciagania brudnym Ukraińcom na postoju za fajki i wódkę. Popatrz baranie ze ten zielony na końcu, nawet najeżdża na jego pas i go puścić nie chce. Ty najlepiej jak byś zrezygnował z obowiązku oddychania, a o zwalniania podczas jazdy to już w ogóle.
Przez takich upartych idiotów jak ty ludzie giną. Nie musisz to chuj nie wpuścisz a tamten niech leci na czołówkę.
Czyli uparty jest ten, który jedzie swoim pasem a nie debil który mając kaganiec i brak możliwości wyprzedzenia, zapierdala pod prąd zamiast przyhamować i jechać grzecznie z tyłu.
Jak jesteś kierowcą tira to idź się przebadać.
Zyska chociaż z 15 minut taki cymbał jadący tirem, wyprzedzający drugiego tira, jadąc z jednego końca Polski do drugiego...?
Czyli uparty jest ten, który jedzie swoim pasem a nie debil który mając kaganiec i brak możliwości wyprzedzenia, zapierdala pod prąd zamiast przyhamować i jechać grzecznie z tyłu.
Tu akurat ma rację - głupiemu należy ustąpić, i nie chodzi tu o przepisy, ale o zwykły rozsądek. Gdy się widzi niedojeba, który zaraz może kogoś czołowo skasować, to lepiej schować wiejską dumę w kieszeń i ustąpić. Tu problem polega na tym, że spotkało się dwóch upośledzonych.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCzyli uparty jest ten, który jedzie swoim pasem a nie debil który mając kaganiec i brak możliwości wyprzedzenia, zapierdala pod prąd zamiast przyhamować i jechać grzecznie z tyłu.
Kurwa stary problem był taki że głupotę zrobił wyprzedzający, ale tak z zdrowego rozsądku ten po prawej mógł by mu odpuścić. Np. Wyprzedzający skosił by osobówkę i lawinowo by wszyscy do piachu poszli. Wszyscy widzieli ze cos jedzie. To ze masz prawo do czegoś na drodze, nie znaczy ze musisz się tego uparcie trzymać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów