📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
A tak ogólnie o chuj tu chodzi? Bo każdy szarpie się z każdym i nie wiadomo nawet kto jest po czyjej stronie. Co za bajzel... A klientka spoko, wykazała się hartem ducha i walecznością xD
o Kurwa to przecież Reptile z mortal kombat i słynne plucie kwasem!!
Potykają się o własne nogi, jebane spaślaki.
Ja pierdole ale go splugawili obity przez grube wieprze, zarzygany... ale będzie miał moralniaka rano
-Ernest Hemingway
@Abraxus
Jak to(sprzeczka) było za nic, albo z ich winy, to bym ich szukał i wybijał po kolei choćby w odstępach po 25 lat.
Jak to(sprzeczka) było za nic, albo z ich winy, to bym ich szukał i wybijał po kolei choćby w odstępach po 25 lat.
Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów