Czasami na trybunach jest lepsze widowisko niż na boisku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe ale jakoś dużo czarnych tam nie ma. Nie chodzą na widowiska sportowe bo wiedzą, że tam można dostać od tłumu za złe zachowanie czy wola siedzieć w supermarkecie albo opierdalacie kubełek kurczaka
ProVVe napisał/a:
Ciekawe ale jakoś dużo czarnych tam nie ma. Nie chodzą na widowiska sportowe bo wiedzą, że tam można dostać od tłumu za złe zachowanie czy wola siedzieć w supermarkecie albo opierdalacie kubełek kurczaka
dokładnie to samo sobie pomyślałem. Niby Ameryka, a żadnego murzyna w kadrze...
Najlepszy to napinacz w białej koszulce. Po pierwszym strzale znikł z ekranu, potem się objawił i znowu poszła młócka
No ale chłopy spokojne są. Spacyfikowali brodatego i wszystko wróciło do normy, czyli to brodaty siał ferment.
Nazhir napisał/a:
Bo murzyny mają zapierdalać na boisku ku uciesze kibiców. To bydło trzymane dla rozrywki.
Nazhir napisał/a:
a właśnie, że był! pan ochraniacz! z resztą, nie widać, ale słychać małpie pojękiwania w tle
Patrzac na gre naszej reprezentacji to i w toi toi jest wieksze widowisko niz na boisku.
ProVVe napisał/a:
Murynow jest tylko 13%
Kibole najbardziej masowych sportów (piłka kopana, futbol, hokej) to bydło.
Niezależnie od kraju, z krórego pochodzą.
Dziwne, że na lekkiej atletyce tego nie ma.
Albo na meczach bokserskich (!)
Niezależnie od kraju, z krórego pochodzą.
Dziwne, że na lekkiej atletyce tego nie ma.
Albo na meczach bokserskich (!)
Majomir napisał/a:
Hołota gorsza niż piłkarska
Dokładnie taka sama. A w całej historii kibolstwa najlepsze rozróby były w Bizancjum na wyścigach rydwanów.
Trzeba być totalnym kretynem żeby bić się za jakąś drużynę. To jest strasznie głupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów