Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja też nie.
Na szczęście, żyję w Polsce.
Wyobrażacie sobie, żeby płacić podatki na "darmową aborcję bez granic", gdyby następnego dnia okazało się, ze to coś z filmiku jest zapłodnione a nie chciało im sie wcześniej kupić kondoma?
Ja też nie.
jakby sie ludzie dowiadywali na nastepny dzien to wystarczyly by tabletki po
Wyobrażacie sobie, żeby płacić podatki na "darmową aborcję bez granic", gdyby następnego dnia okazało się, ze to coś z filmiku jest zapłodnione a nie chciało im sie wcześniej kupić kondoma?
Ja też nie.
Gdzieś się płaci podatki na "darmową aborcję bez granic"?
Ja też nie.
I dlatego w tej samej Polsce zajdziesz w planowaną ciążę ze swoją kobietą, ona urodzi jednookiego gremlina bez kilku ważnych narządów, które umrze w nieopisanych cierpieniach kilka dni po porodzie, a Twoja dziewczyna/żona załamie się psychicznie i tyle będzie ze szczęśliwego związku, a i może nawet całego życia.Tadam!
Ja też nie.
To płacisz podatki na ich 500 plus żeby przypadkiem nie musiały pracować ... Do tego socjal i pielęgnacyjny i w domu całe tygodnie a ty ... Zapierdalasz na to debilu ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów