📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś wspominał o karach cielesnych dla dzieci, może stary zastosuje się do postulatu po obejrzeniu radosnej twórczości gnoja 🤣
Przecież u nas to norma 10 godz pracy i jedna żałosna przerwa, plus soboty albo co druga i do tego w penjsja jak dla śmieci jakieś 3.5 tys na rękę. Albo te pierdolone chore 3 zmiany, wszędzie w Europie masz za wieczorną więcej, dużo więcej za nocną(u nas jakieś drobne), soboty grubo lepiej, tu ci dzień frajer odda. Bezrobocie małe bo ludzie muszą żreć, ale praca i warunki tragiczne. Mój kolega w Wawie po studiach dobrych w banku ma 4.8 tys na rękę. Ja nie mam źle, ale Ukry zepsuły rynek i Polak też bo sobie pozwala.
mocnymarcin5 napisał/a:
Ty się śmiej, ale ile tu jest nagrań gdzie ktoś w stanach groził bronią, że się zabije i policja go wyręczyła wpakowując w niego cały magazynek?
Dokładnie, tak właśnie amerykańskie paczki pomagają nam zrozumieć ironiczne "śmierć samobojcom"
Zwiększenie godzin pracy do 12 godzin i obowiązkowe soboty 🙈 poczekamy jak ruszy dupę do pracy chyba że zostanie księdzem lub politykiem 😂 likwidacja zasiłków to dobry pomysł oraz kara śmierci dla LGBT 😂
mogę go nawet adoptować
Gimbazjalista przedawkowal krula.
Zapomnial tylko o legalizacji lekkiej pedofili.
Zapomnial tylko o legalizacji lekkiej pedofili.
12 godzinny dzien pracy w sobote też 12 ,dogonimy imperium gwiezdnej floty w 12 lat
wilkoala napisał/a:
Kuc level 9 Hitlerjugent.
Raczej syn jakiejś nawiedzonej samotnej matki - feminazistki, która wykorzystuje syna do ośmieszenia słusznych postulatów jak zniesienie zasiłków dla głupich kobiet, czy prawa posiadania broni
zgłaszam punkt: rozkurwić tego kaszojada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów