....że rodzice idioci bo inaczej ich nazwać się nie da.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci mają elastyczne główki. Jeszcze będą się z tego na świętA śmiali z rodziną.
Kolejna szła.. może chciała podłożyć następne
Taki klin pod koło to ja rozumiem
Zebrala gowniaka po akcji, owinela kurtka i tylko sie rozejzala czy nikt nie widzial co by wstydu na osiedlu nie bylo.
baronturbina napisał/a:
Dzieci mają elastyczne główki. Jeszcze będą się z tego na świętA śmiali z rodziną.
Tak, masz rację. Mały będzie się śmiał dookoła, już nawet nie od ucha do ucha.
Kolor skory starej przypadkowy
Juz myslalem ze bedzie napierdalac okrazenia wokol tego auta i swojskie modly odpierdalac tance deszczu wody itp
Juz myslalem ze bedzie napierdalac okrazenia wokol tego auta i swojskie modly odpierdalac tance deszczu wody itp
Małpy, więc co się dziwić. Szkoda dzieciaka
nie idioci tylko czarni
pablohasan napisał/a:
nie idioci tylko czarni
Nie pamiętam jak się inne niż daltonizm zaburzenia w postrzeganiu barw nazywały. Ale jeśli którejś nie masz, to weź się ogarnij człowieku. Gdzie Ty tam masz czarnych? Latynosi, czyli czerwonoskórzy.
Nie wiem skąd na tym portalu ciągle wypełzają tacy, co latynosów czarnychami nazywają. Na pewno nie ze szkół.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów