📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Podaj źródło to sobie ściągne, bo tutaj zaraz zniknie
Piwko leci
Piwko leci
filmik bomba ale mam pytanko nie masz jakiegoś innego linku do tego filmiku na przykład na youtub-ie
Co to za trzeszczace gowno? Efekt jakbym sluchal na hi-fi z biedronki, idz pan fchuj z taka jakoscia
Hollywood Undead - Undead, genialny kawałek, ujebutor posłuchaj bez trzeszczenia to ci sie spodoba
Było coś podobnego : sadistic.pl/mma-motivation-video-vt103200.htm
sztuki walki, krew, pot, wysiłek - tego nigdy za wiele, jak dla mnie
Rok na bezrobociu,rok ciężkich treningów i starań i idę się napierdalać z nimi w klatkach.
Jak już będę miał syna, wysyłam go na sztuki walki kilka razy dostanie po dupie na treningu, kilka razy wpierdol na sparingu i będzie wiedział, że życie nie jest usłane różami, a trzeba zapierdalać i ciężko dążyć do sukcesu!
VcBv napisał/a:
Wytłumaczy ktoś dlaczego kąpią się w wannie z kostkami lodu ?
Taka kąpiel to bardzo popularna forma regeneracji po treningowej. Stosują ją nie tylko zawodnicy MMA ale również np. piłkarze. Trwa 2-3 minutki. Pomaga zaleczyć mikro urazy powstałe podczas treningu oraz wspomaga regeneracje mięśni. Dodatkowo, słyszałem, że zmniejsza to ilość uszkodzonych podczas treningu komórek mięśniowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów