18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
K................o 2012-06-17, 11:44
Podaj źródło to sobie ściągne, bo tutaj zaraz zniknie
Piwko leci
Zgłoś
boniekgpml3 2012-06-17, 11:46
filmik bomba ale mam pytanko nie masz jakiegoś innego linku do tego filmiku na przykład na youtub-ie
Zgłoś
Sevelis 2012-06-17, 13:01
Proszę, link do YT: /watch?v=JgQhxp_Y9Js
Zgłoś
ujebutor 2012-06-17, 13:09 3
Co to za trzeszczace gowno? Efekt jakbym sluchal na hi-fi z biedronki, idz pan fchuj z taka jakoscia
Zgłoś
j2m2 2012-06-17, 15:10 4
Hollywood Undead - Undead, genialny kawałek, ujebutor posłuchaj bez trzeszczenia to ci sie spodoba
Zgłoś
Niedzwiedz23 2012-06-17, 22:59
Było coś podobnego : sadistic.pl/mma-motivation-video-vt103200.htm
Zgłoś
Sombrero360 2012-06-17, 23:20
sztuki walki, krew, pot, wysiłek - tego nigdy za wiele, jak dla mnie
Zgłoś
h................e 2012-06-17, 23:41
Rok na bezrobociu,rok ciężkich treningów i starań i idę się napierdalać z nimi w klatkach.
Zgłoś
Skora2 2012-06-18, 0:08
Jak już będę miał syna, wysyłam go na sztuki walki kilka razy dostanie po dupie na treningu, kilka razy wpierdol na sparingu i będzie wiedział, że życie nie jest usłane różami, a trzeba zapierdalać i ciężko dążyć do sukcesu!
Zgłoś
VcBv 2012-06-18, 6:35
Wytłumaczy ktoś dlaczego kąpią się w wannie z kostkami lodu ?
Zgłoś
Sevelis 2012-06-18, 9:19 3
VcBv napisał/a:

Wytłumaczy ktoś dlaczego kąpią się w wannie z kostkami lodu ?

Taka kąpiel to bardzo popularna forma regeneracji po treningowej. Stosują ją nie tylko zawodnicy MMA ale również np. piłkarze. Trwa 2-3 minutki. Pomaga zaleczyć mikro urazy powstałe podczas treningu oraz wspomaga regeneracje mięśni. Dodatkowo, słyszałem, że zmniejsza to ilość uszkodzonych podczas treningu komórek mięśniowych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów