📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widać, że cała rodzina pierdolnięnieta. spaczone geny poszły od babki to ma owoc swojego spierdolenia- byc uduszonym przez wnuka hahaha
Cala dzialka razem z domem i domownikami do utylizacji.
Z tych dzieciakow nic dobrego nie wyrosnie, a to jedyny sposob na ograniczenie patologi
Z tych dzieciakow nic dobrego nie wyrosnie, a to jedyny sposob na ograniczenie patologi
julek1947 napisał/a:
Żółtych, hindusów, ciapatych i czarnuchów powinno wywieźć się w sam środek dżungli bez dostępu do elektroniki. Jednemu na szyi powiesić najnowszego ajfona i niech się nawzajem wymordują jak na zwierzęta przystało.
Potrzebował byś cały kontynent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów