Roumania w Dambovicie była sceną wypadku, w której zginął mnich Mircea Zamfir jak podała archidiecezja w Targoviste. Mnich był mnichem w latach 1993 - 2001. Jechał on samochodem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i chuj?
Przecież odrodzi się w krowie czy innym psie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Przecież odrodzi się w krowie czy innym psie.
Mnich buddyjski
fantastico napisał/a:
Mnich był mnichem
Mhm... Archidiecezja... Mhm... Widzę że palma coraz bardziej odbija.
@UP
Zwracam honor i chylę czoła.
Tytuł był o buddyjskim mnichu, a treść już o jakimś duchownym prawosławnym. Zasugerowałem się tytułem i nie przeanalizowałem adekwatności do tekstu.
Także to nie buddyjski mnich, tylko po prostu jakiś prawosławny.
Błędy człowieka szlachetnego są jak zaćmienie Słońca lub Księżyca. Wszyscy je widzą.
Konfucjusz
Zwracam honor i chylę czoła.
Tytuł był o buddyjskim mnichu, a treść już o jakimś duchownym prawosławnym. Zasugerowałem się tytułem i nie przeanalizowałem adekwatności do tekstu.
Także to nie buddyjski mnich, tylko po prostu jakiś prawosławny.
Błędy człowieka szlachetnego są jak zaćmienie Słońca lub Księżyca. Wszyscy je widzą.
Konfucjusz
Pambuk tak chciał. Widać pedofil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów