Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z drugiej strony.. nie widzimy jej z drugiej strony więc wszystko możliwe..
Do czego to doszło, że baba tylko zakręci dupą i już ktoś lata za nią kamerą... Potem wrzuca to na IG czy inny badziew. Wszyscy się ślinią, piszą komentarze, dają serduszka. Często nawet płacą żeby zobaczyć kawałek tyłka... W rzeczywistości to zwykła niedorajda i worek na spermę. Gdyby miała 10 kg za dużo to byłaby jedna z feministek walczących o równouprawnienie.
Ciekawe ile się cenią za dobę pobytu
Podobno - cztery stówy za godzinę. Za dobę, nie wiem. Na chuj szlaufa brać na całą dobę.
Spermiarstwo lvl hard.
Do czego to doszło, że baba tylko zakręci dupą i już ktoś lata za nią kamerą... Potem wrzuca to na IG czy inny badziew. Wszyscy się ślinią, piszą komentarze, dają serduszka. Często nawet płacą żeby zobaczyć kawałek tyłka... W rzeczywistości to zwykła niedorajda i worek na spermę. Gdyby miała 10 kg za dużo to byłaby jedna z feministek walczących o równouprawnienie.
Przecież to ona chciała być nagrana. Ona chce świecić dupa, chce aby za nią chodzil i nagrywał aby później wrzucić to ja swojego Instagrama. Nic więcej niestety nie potrafi jak właśnie świecić dupą.
A Ty musisz odwracać kota ogonem dla sobie wiadomych celów.
No i elegancko dupka zbita. Cipa i dupa do wylizania stopki do wywąchania klocek do zjedzenia a na koniec wybiczować moim pół metrowym kutongiem.
Lecz się zboku, widać że prawiczek u przegryw z ciebie
Przegrywam jest twój stary że spłodził takie gówno jak ty
Przegrywam jest twój stary że spłodził takie gówno jak ty
Przegrywami są Ci którzy z braku jakichkolwiek argumentów obrażają Ojca/matkę
Przegrywami są Ci którzy z braku jakichkolwiek argumentów obrażają Ojca/matkę
Przecież debilu jebany on zaczął mnie obrażać. Znalazł się kurwa pan dobra rada. Nikt cie o zdanie nie pytał. Idz lepiej ojcu pałke wyliż a matce spuść się do ucha.
Przecież debilu jebany on zaczął mnie obrażać. Znalazł się kurwa pan dobra rada. Nikt cie o zdanie nie pytał. Idz lepiej ojcu pałke wyliż a matce spuść się do ucha.
Udowodniłeś tylko to co napisałem
Spermiarstwo lvl hard.
Tam literówkę masz. Powinno być: "...Gdy będzie miała 10kg za dużo...".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów