Ochroniarze rapera Nardo Wicka wysłali do szpitala fana z powodu wstrząśnienia mózgu i krwotoku mózgowego, po tym jak próbował poprosić o zdjęcie.
Ochroniarze rapera Nardo Wicka wysłali do szpitala fana z powodu wstrząśnienia mózgu i krwotoku mózgowego, po tym jak próbował poprosić o zdjęcie.
I przecież mógł sobie z netu ściągnąć?
Po co mu zdjęcie małpy?
I przecież mógł sobie z netu ściągnąć?
z tych samych powodów ludzie chodzą do zoo - chcą zobaczyć zwierzaka na żywo. Przy okazji widać, dlaczego małpy w zoo mają swój wybieg, ogrodzony wysokim murem, czasem nawet z fosą. Jeśli się zbliżą do człowieka, są po prostu niebezpieczne.
typowe czarne kurwy, nie jestem rasistą, po prostu nie lubię wszystkich czarnych tak samo xD
Poprawiłem. Nie ma za co.
Gość już pewnie liczy hajs z odszkodowania.
Oby dostal grubo milionowe odszkodowanie.
I tak się mądry człowiek ustawił do końca życia. [/quot]
Umiecie czytać ze zrozumieniem ? No jednak nie !
''wstrząśnienia mózgu i krwotoku mózgowego '' chuj ze wstrząśnieniem mózgu, to pikuś przy krwotoku mózgowym.
Gościu albo jest trupem albo warzywkiem. W najlepszym przypadku może mieć paraliże kończyn i długoletnią rehabilitację która i tak nie daje 100% szans na powrót do pełni zdrowia.
Zamienilibyście sie z tym typem za miolion $ ?
Bo ja kurwa nie.______________
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.