Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sk🤬iała anglia.j🤬 królową tą k🤬ę i jej całą rodzinę no i tych małych bękartów.
kinggbh napisał/a:
To jest Holandia........
No to sk🤬iała holandia.j🤬 królową tą k🤬ę i jej całą rodzinę no i tych małych bękartów

jak mnie wk🤬iają takie p🤬dy. uroi sobie w tym pustym czerepie, że "fajnie by było tak z nimi popływać" i stwierdza, że "a c🤬j! ja też chce", a potem już tylko równia pochyła, bo dla kretyńskiego pomysłu bez przeanalizowania własnych możliwości wp🤬li się taka gramlata krowa tam, gdzie jej nawet pewnie nie chcą i sp🤬oli dzień wszystkim dookoła. ale odmówić jej też chłopaki z łódki nie mogą, bo ryknie maciora, że "obrażajo mje seksiści".
|czymcie mje bo nie wyczymie|
|czymcie mje bo nie wyczymie|

A mnie bardziej wk🤬iają te krzyki rodem z małpich bitw dindunuffinów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie