starszą panią okradli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Nie pamiętam kiedy się tak ostatnio uśmiałam
Co jej się kurwa z lewą nogą stało?
Po pierwsze, dodaj jakiś opis do tematu, bo usuną.
Po drugie. Wcale sie nie dziwie starszym ludziom, że czasem ich to frustruje. Bo czesto i gesto ze wzgledu na wiek nie ogarniają, a firmy robią ich w chuja i żerują na ich nieświadomości podsuwając im chujowe umowy a także niepotrzebne rzeczy.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Po drugie. Wcale sie nie dziwie starszym ludziom, że czasem ich to frustruje. Bo czesto i gesto ze wzgledu na wiek nie ogarniają, a firmy robią ich w chuja i żerują na ich nieświadomości podsuwając im chujowe umowy a także niepotrzebne rzeczy.
atlik napisał/a:
Dziwię się gościowi (jej mężowi), że jej jeszcze nie zaciukał .
Myślę, że wszystko jeszcze przed nim.
A potem pomyśli... na huj tyle czekałem
Niestety te skurwiałe korporacje tak formułują swój regulamin bądź umowę, że przy zakupie najprostszej usługi wywalą ci 10 kartek tekstu, przy czym on jest tak napisany, że bez wiedzy prawnej zwykły człowiek dowie się dopiero na co faktycznie się zgodził, gdy będzie chciał zrezygnować z umowy i to wszystko w imię prawa, które jest tak samo skurwiałe, bo zawiera mnóstwo pułapek językowych, które można nadużywać i z premedytacją to wykorzystują, żeby w większości oszukiwać ludzi starszych.
mygyry napisał/a:
Niestety te skurwiałe korporacje tak formułują swój regulamin...
Mnie w huja nie zrobili (ale staruszkiem nie jestem) ale albo mieli skurwiały regulamin, albo szmata w punkcie była nadgorliwa.
Po 2 latach usług (net i kablówka) zjawiam się w salonie, chcę wypowiedzenie złożyć. Nie, żeby zrezygnować, ale żeby dosatać dobrą ofertę (tak te skurwiałe korpo robią).
Pizda w punkcie woła dowód osobisty, jako, że miałem nieważny... proponuję prawo jazdy. Jakby ktoś nie wiedział, PJ zawiera te same dane co DO. Jest PESEL, jest adres, jest w końcu fotka mojej paskudnej facjaty.
Ona chce dowód... a jak nie mam to mam wysłać polecony.
W salonie można stwierdzić, że ja to ja i pismo składa facet co zawarł umowę. Na poczcie nikt nie stwierdzi, czy to ja wysyłam wypowiedzenie.
Wysłałem pocztą, dołożyłem pismo od siebie, co o tej parodii myślę.
Dostałem talon na kurwę i balon... znaczy się voucher na 100zł.
01.42 gość odpowiada "ale to nie moja małżonka"
to chyba ochroniarz osobisty był
to chyba ochroniarz osobisty był
I oby żadne z nas nigdy nie musiało żyć pod jednym dachem z tak chorą osobą.
Oby żadne z nas nigdy tak nie skończyło.
Fajna babka, (nie)stety ogląda za dużo Sadistica, reszta to pedały
Cytat:
Co za problem? Wtedy ogłuszenie, wyjazd głęboko w las i wracamy sami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów