Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak na poważnie, rozstrzelać to ścierwo i tyle!
Zajmijcie się brakiem demokracji w Polsce.
Piękny widok. Niech płoną wszystkie miasta Europy Zachodniej!
A nas znów przygarnie do piersi Wielki Brat?
nawet na sadolu takie niedojebanie mózgowe ? wejdź kurwa na migracje gov i sprawdź ile migrantów i uchodźców pisiory przyjmują, jak zsumować to się okazuje, że najwięcej w Europie
btw, ostatnio na stronce (odpowiedniku sadola ale Belgijskiego) byl artykuł o Polce , ktora rodzila i zabijała własne niemowlęta wraz z konkubentem, a pozniej zakopywała Je w przydomowym ogródku , w aktualizacji bylo o tym martwym niemowlaku ktore w LUMPACH uzywanych trafilo do Polski z Niemiec... Konkludując : To co wy myslicie o zachodniej Europie , a co myślą w Zachodniej Europie o polaczkach ? Syf bieda i patologia , i jeszcze ksiądz pedofil sie trafi... wszedzie na świecie jest syf, nie gloryfikujcie tak PL obłudnicy...
Co mają pojedyncze przypadki patologii wspólnego z klęską polityki migracyjnej zachodu? Co to za porównanie??
Było by ok gdybyś porównała ile dziennie w Polsce płonie samochodów, ile w Polsce ginie osób od noża czy z rąk wyznawców allaha...
[/img]
Co mają pojedyncze przypadki patologii wspólnego z klęską polityki migracyjnej zachodu? Co to za porównanie??
Było by ok gdybyś porównała ile dziennie w Polsce płonie samochodów, ile w Polsce ginie osób od noża czy z rąk wyznawców allaha...
Obrazek
[/img]
Ja tam nic nie porównuje koleżko , tylko zauważam że w Polsce też jest syf i patologia, może nie rozróby jak ciapaci w Anglii Niemczech, ale dla Mnie , kiedy czytam że w jakimś Polskim mieście mąż zaźgał żone siekierą , albo wlasnie zakopała niemowlaki w ogródku , to nie pisz Ty i Tobie podobni ; że cieszą się ze mieszkają w cywilizowanej Polsce , bo to akurat że widac taki syf z krajów latino amerykanskich i czesci muzułmanskiej Europy to tylko dlatego że psy i prokuratura tam za kilka groszy puszczają materialy dowodowe zdjecia i nagrania do mediow... w Polsce tego nie ma poki co! Przypomnij Sobie i Wyobraż ile PIW mialby temat Trynkiewicza na tego typu serwisach za granicą? Zabił i Zgwałcił 4 chłopców, z czego 3 z nich 1 dnia !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów