Jeden z pasażerów postanowił zareagować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Proszę państwa, oto Czad.
Obronił, szybko wyjaśnił jemu, a potem reszcie.
Obronił, szybko wyjaśnił jemu, a potem reszcie.
a chwycić chuja za jaja i wykręcić tak mocno aż grymas na twarzy się nie pojawi, skuteczne lekarstwo na niepożądane podniety
Co by nie było - nie kopie się leżącego - ale wyznawcy tęczy tego nie rozumieją.
A może,
Ona tego chciała
Ona tego chciała
PsikutaBezS napisał/a:
Co by nie było - nie kopie się leżącego - ale wyznawcy tęczy tego nie rozumieją.
Pierdolenie. Jeżeli sytuacja tego wymaga to się kopie.
Jakby było mało na tym świecie gwałcicieli, morderców, gangusów itd.. Nie ma zasad wobec ludzi, którzy nie mają zasad. Koniec, kropka.
Babka pójdzie sobie do domu, a rycerz na białym koniu prawdopodobnie będzie miał sprawę za pobicie.
A te stare raszple jeszcze mają pretensje do tego gościa, pewnie same by chciały żeby je za kuciape złapał tamten zwyrol.
Usunął konkurencję. Teraz będzie chciał odprowadzić dziewczynkę i ją zgwałci w krzakach...
smc napisał/a:
Usunął konkurencję. Teraz będzie chciał odprowadzić dziewczynkę i ją zgwałci w krzakach...
Ale śmieszne, hihi.
Kiedyś w tramwaju mnie macał dorosły chłop gdy byłem dzieckiem i nikt mi nie pomógł. Uciekłem... Sprawa zgłoszona na policję, kilka tygodni później sam go z kolegą dałem na tacy patrolowi policji praktycznie na gorącym uczynku tym razem nie na mnie i wiecie co? Gówno. Nic mu nie zrobili. Kilka lat później spotkałem chłopa w kolejnym tramwaju i znowu do mnie podszedł. Nie wiem czy tak mu się podobałem czy chciał mi zrobić pokaz bezkarności po ostatniej akcji z policją. Byłem już nieco starszy, ale wciąż bardzo się bałem. W pewnym momencie po prostu mu sprzedałem lufę w ryj, aż położył się jak długi. Wtedy nagle ludzie zareagowali, ale na moją niekorzyść. Wykrzyczałem mu w pysk, że odechce mu się macania dzieciaków po tramwajach, a ludziom, że bronią pedofila. Dopiero wtedy ludzie zwątpili kogo bronić. W momencie gdy wstawał sprzedałem mu takiego kopa w zęby i nos l, że wykulał się na ulicę po schodach i na czworaka zamroczony zaczął uciekać. Znieczulica ludzi jest ogromna - nie bójcie się reagować na dziwne zachowania ludzi względem dzieci. Dziecko w takiej sytuacji jest tak sparaliżowane, że tylko czeka na pomoc z zewnątrz, bo nawet nie ma siły się odezwać.
No i prawidłowo że go zdeptał jak karalucha ..... A ludzie zamiast się przyłączyć do deptania śmiecia i wynieś jego dupsko autobusu podczas jazdy ..... To jeszcze z pretensjami
Cupracabra napisał/a:
Jakby było mało na tym świecie gwałcicieli, morderców, gangusów itd.. Nie ma zasad wobec ludzi, którzy nie mają zasad. Koniec, kropka.
Kurwa jak pięknie to objebaleś w wyrazy
PsikutaBezS napisał/a:
Tiaaa..To jest sprawiedliwe społecznie wymierzanie sprawiedliwości!Coraz więcej jest takich przypadków;gdy sądy nie zaspokajają poczucia sprawiedliwości u społeczeństwa!W usa za gwałt można zarobić i dożywocie;w Polsce lekarz ginekolog za gwałt na 19-tolatce,podczas jej wizyty po poradę w gabinecie -dostał 4 lata w zawieszeniu,żadnego zawieszenia w wykonywaniu zawodu(!) i dalej pracował,a jego kierownictwo "nic nie wiedziało o procesie i wyroku"!!!Nóż się sam w kieszeni otwiera!
Cupracabra napisał/a:
Pierdolenie. Jak jesteś cipa i boisz się że nie poradzisz sobie to bedziesz kopał jak leży.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów