18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
PsychoAntysyjonista 2023-12-02, 1:19 13
Proszę państwa, oto Czad.
Obronił, szybko wyjaśnił jemu, a potem reszcie.
Zgłoś
Folur 2023-12-02, 1:24 2
a chwycić chuja za jaja i wykręcić tak mocno aż grymas na twarzy się nie pojawi, skuteczne lekarstwo na niepożądane podniety
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-12-02, 3:21
Co by nie było - nie kopie się leżącego - ale wyznawcy tęczy tego nie rozumieją.
Zgłoś
k................8 2023-12-02, 4:51 1
A może,
Ona tego chciała
Zgłoś
Cupracabra 2023-12-02, 5:41 81
PsikutaBezS napisał/a:

Co by nie było - nie kopie się leżącego - ale wyznawcy tęczy tego nie rozumieją.

Pierdolenie. Jeżeli sytuacja tego wymaga to się kopie.
Jakby było mało na tym świecie gwałcicieli, morderców, gangusów itd.. Nie ma zasad wobec ludzi, którzy nie mają zasad. Koniec, kropka.
Zgłoś
Cezar1988 2023-12-02, 6:29 7
Babka pójdzie sobie do domu, a rycerz na białym koniu prawdopodobnie będzie miał sprawę za pobicie.
Zgłoś
Gantar 2023-12-02, 8:15 13
A te stare raszple jeszcze mają pretensje do tego gościa, pewnie same by chciały żeby je za kuciape złapał tamten zwyrol.
Zgłoś
smc 2023-12-02, 11:07
Usunął konkurencję. Teraz będzie chciał odprowadzić dziewczynkę i ją zgwałci w krzakach...
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-12-02, 11:11 1
smc napisał/a:

Usunął konkurencję. Teraz będzie chciał odprowadzić dziewczynkę i ją zgwałci w krzakach...

Ale śmieszne, hihi.
Zgłoś
Praxis 2023-12-02, 13:47 27
Kiedyś w tramwaju mnie macał dorosły chłop gdy byłem dzieckiem i nikt mi nie pomógł. Uciekłem... Sprawa zgłoszona na policję, kilka tygodni później sam go z kolegą dałem na tacy patrolowi policji praktycznie na gorącym uczynku tym razem nie na mnie i wiecie co? Gówno. Nic mu nie zrobili. Kilka lat później spotkałem chłopa w kolejnym tramwaju i znowu do mnie podszedł. Nie wiem czy tak mu się podobałem czy chciał mi zrobić pokaz bezkarności po ostatniej akcji z policją. Byłem już nieco starszy, ale wciąż bardzo się bałem. W pewnym momencie po prostu mu sprzedałem lufę w ryj, aż położył się jak długi. Wtedy nagle ludzie zareagowali, ale na moją niekorzyść. Wykrzyczałem mu w pysk, że odechce mu się macania dzieciaków po tramwajach, a ludziom, że bronią pedofila. Dopiero wtedy ludzie zwątpili kogo bronić. W momencie gdy wstawał sprzedałem mu takiego kopa w zęby i nos l, że wykulał się na ulicę po schodach i na czworaka zamroczony zaczął uciekać. Znieczulica ludzi jest ogromna - nie bójcie się reagować na dziwne zachowania ludzi względem dzieci. Dziecko w takiej sytuacji jest tak sparaliżowane, że tylko czeka na pomoc z zewnątrz, bo nawet nie ma siły się odezwać.
Zgłoś
silwerbalk 2023-12-02, 15:13 2
No i prawidłowo że go zdeptał jak karalucha ..... A ludzie zamiast się przyłączyć do deptania śmiecia i wynieś jego dupsko autobusu podczas jazdy ..... To jeszcze z pretensjami
Zgłoś
OcalałyZprypeci 2023-12-02, 15:15 2
Cupracabra napisał/a:

Jakby było mało na tym świecie gwałcicieli, morderców, gangusów itd.. Nie ma zasad wobec ludzi, którzy nie mają zasad. Koniec, kropka.

Kurwa jak pięknie to objebaleś w wyrazy

Zgłoś
Caanonierka 2023-12-02, 16:01 6
PsikutaBezS napisał/a:

Tiaaa..To jest sprawiedliwe społecznie wymierzanie sprawiedliwości!Coraz więcej jest takich przypadków;gdy sądy nie zaspokajają poczucia sprawiedliwości u społeczeństwa!W usa za gwałt można zarobić i dożywocie;w Polsce lekarz ginekolog za gwałt na 19-tolatce,podczas jej wizyty po poradę w gabinecie -dostał 4 lata w zawieszeniu,żadnego zawieszenia w wykonywaniu zawodu(!) i dalej pracował,a jego kierownictwo "nic nie wiedziało o procesie i wyroku"!!!Nóż się sam w kieszeni otwiera!

Zgłoś
juhc_nimda 2023-12-02, 18:56
Cupracabra napisał/a:

Pierdolenie. Jak jesteś cipa i boisz się że nie poradzisz sobie to bedziesz kopał jak leży.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem