📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wygląda, że moczyli się około 28 minut jeśli czas z obu nagrań jest ten sam.
Taki czas bez tlenu to chyba tylko w lodowatej wodzie można przeżyć, a i to byłoby jebanym cudem
Taki czas bez tlenu to chyba tylko w lodowatej wodzie można przeżyć, a i to byłoby jebanym cudem
panpanczan napisał/a:
ej, ale kaszojady przeżyły?
przeżyły, prawda?
Przeżyły, przeżyły, całe swoje życie do końca.
Na marginesie, zauważyliście, że zniknęła możliwość podglądu edytowanego posta przed wysłaniem?
Bul_od_bytu napisał/a:
Wygląda, że moczyli się około 28 minut jeśli czas z obu nagrań jest ten sam.
taki czas to tylko w filmach osiągają
@Kubikson: tam opiekunka siedziała sobie na kanapie, w 30 sek się pojawia.
Tylu dorosłych i żaden z mózgiem,to jakiś cud że one dożyły do 4 i 6 lat
Nie zostawili dzieci samych, zostawili dzieci z jakąś dziewczyną, być może opiekunką. Zobaczcie na filmie, że jest tam jedna laska która nie wchodzi z Nimi do mieszkania więc była w domu. Zresztą na filmie widac, że nie specjalnie przejęta całą sytuacją
No chyba, że ta dziewczyna weszła przed Nimi czego na filmie nie widać.
Jeśli nie a czasy są prawidłowe z obu kamer to laska chyba się zdrzemnęła skoro brak dzieci na widoku przez pół godziny jej nie zainteresował.
No chyba, że ta dziewczyna weszła przed Nimi czego na filmie nie widać.
Jeśli nie a czasy są prawidłowe z obu kamer to laska chyba się zdrzemnęła skoro brak dzieci na widoku przez pół godziny jej nie zainteresował.
@Corvax:To chyba rzeczywiście była opiekunka. Tak właśnie zauważyłem że jedyna osoba, która stoi jak słup soli to ta babka w białym. Chyba zaczyna sobie uświadamiać jak bardzo ma przejebane
Selekcja naturalna
Bul_od_bytu napisał/a:
@Corvax:To chyba rzeczywiście była opiekunka. Tak właśnie zauważyłem że jedyna osoba, która stoi jak słup soli to ta babka w białym. Chyba zaczyna sobie uświadamiać jak bardzo ma przejebane
Ona nie weszła przez drzwi. Była już tam wcześniej i tylko stoi i próbuje to ogarnać co się odwalulo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów