📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:02

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a, no nie mogę z tego trząchania jak wieprzowiną. Co za kretyni, zamiast jednego starszego zostawić z pomiotami. No przygłupy.
P🤬lony zanzibar sobie urządzili w środku, a dzieciaki samopas pozostawione. C🤬j w dupe skośnym.
Dzięki właśnie się zastanawiałem jak oglądałem ten filmik jaką minę będą mieli starzy jak zastaną dzieci na dnie basenu a tutaj mam odpowiedź
Mi się wydaje, że nie było w ogóle w "scenariuszu", że te dzieciaki wyjdą z chaty i wejdą do basenu. Myślę, że dzieciaki po prostu zrobiły samowolkę pod nieobecność dorosłych. Choć oczywiście nie zmienia to faktu, że ktoś do opieki powinien być tak czy siak.
panpanczan napisał/a:
ej, ale kaszojady przeżyły?
przeżyły, prawda?
Nie.Nie przeżyły...
Wyglądają na głupie bananowe kitajstwo ! Nimi gardzę a dzieci szkoda.
Najpierw zadbali o to, żeby ich przemoczone truchła nie zamoczyly podłogi ;DD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie