📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jebane debile, 5 os ób w domu a zostawili dwójkę małych dzieci w domu samych. Powinni wszyscy kurwa sami się utopić w basenie własnej głupoty....
Co za tępaki,zostawili dzieci a basen obok,przecież to było więcej jak pewne
Kurwa 8 dorosłych w domu a dzieci małe zostawili bez opieki. Wszystkich bezwzględnie powinni wykastrować/podwiązać, żeby taka głupota sie nie rozmnażała więcej!!! JEBANE DEBILE.
jak radośnie potrząsają kaszojadkami, pewnie myślą że wyleci z nich many jeszcze trochę dzięki temu
Basen i male dzieci wiadomo było jak to sie skonczy, nawet jak jest oczko wodne kolo domu to trzeba ogrodzić. Myśla zejby ze pare groszy mają i wszystko im wolno i wszystko wiedzą
[ Dodano: 2024-06-07, 13:48 ]
Z drugiej strony mogli celowo tak wszystko ukartować żeby wyglądało na wypadek, nic nie wiadomo.
[ Dodano: 2024-06-07, 13:48 ]
Z drugiej strony mogli celowo tak wszystko ukartować żeby wyglądało na wypadek, nic nie wiadomo.
yellow87 napisał/a:
Jebane debile, 5 os ób w domu a zostawili dwójkę małych dzieci w domu samych. Powinni wszyscy kurwa sami się utopić w basenie własnej głupoty....
kezman napisał/a:
Co za tępaki,zostawili dzieci a basen obok,przecież to było więcej jak pewne
Liczenie w zakresie do 10 może sprawiać pewne problemy. Widać wyraźnie, że do mieszkania wchodzi 7 osób, a na ujęciu mamy 9 + 2 podwodniaków. Wynika z tego, że te 2 osoby miały pilnować dzieciaków, ale pewnie się bolcowali i tak doszło do tego zdarzenia.
Gdybyście byli tam z tymi dziećmi to jest duża szansa, że trupów byłoby więcej
Ja pierdole, te telepanie w ramach pierwszej pomocy, kurwa, no nie mogę xD
Prokurator do Opiekunki:
P: Na czym polegała pani opieka nad dziećmi?
O: Na oglądaniu TikToka...
P: Na czym polegała pani opieka nad dziećmi?
O: Na oglądaniu TikToka...
Bul_od_bytu napisał/a:
Liczenie w zakresie do 10 może sprawiać pewne problemy. Widać wyraźnie, że do mieszkania wchodzi 7 osób, a na ujęciu mamy 9 + 2 podwodniaków. Wynika z tego, że te 2 osoby miały pilnować dzieciaków, ale pewnie się bolcowali i tak doszło do tego zdarzenia.
Raczej się nie bolcowali bo w domu były z dziećmi dwie osoby z macicami, ta druga zbiega ze schodów w 1:05.
Jeśli zegar jest ustawiony prawidłowo na nagraniach, to po pół godziny to czas na stypę.
Zastanawiam się do jakiej muzyki tak zajebiscie tańczą !
Ale pierwsza pomoc dalej 100 lat za murzynami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów