Koleś daje do myślenia tym co mówi, do tego miła oprawa dźwiękowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Koleś daje do myślenia tym co mówi, do tego miła oprawa dźwiękowa
Naćpany bambus pierdoli od rzeczy. Tyle w temacie. Jeśli nie oglądaliście to nie oglądajcie. stracone 4minuty.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
I tu leży problem z marysią czy sporą liczbą innych środków psychoaktywnych - okraja ci procesy myślowe, przez co twoje denne farmazony wydają się brzmieć jak traktat filozoficzny (a rege zamienia się w Requiem Mozarta). Tekst pusty, wyjęty z pupy i ogólnie godzien smutnego gimbusa napierdalającego pseudomądre demotywatory, do tego tłumaczony netowym translatorem.
Takie filmiki nie dają do myślenia, bo tanio grają na emocjach, co wyłącza myślenie.
Kolejny element manipulacji, preferowane utwory: główny motyw z Requiem for a Dream oraz jakieś podniosłe pseudosymfoniczne twory sklecone na Macbooku, doprawione zachrypniętym głosem swojej starej przerobionej cyfrowo na chórek.
Cytat:
Koleś daje do myślenia tym co mówi
Takie filmiki nie dają do myślenia, bo tanio grają na emocjach, co wyłącza myślenie.
Cytat:
do tego miła oprawa dźwiękowa
Kolejny element manipulacji, preferowane utwory: główny motyw z Requiem for a Dream oraz jakieś podniosłe pseudosymfoniczne twory sklecone na Macbooku, doprawione zachrypniętym głosem swojej starej przerobionej cyfrowo na chórek.
Wracajcie do życia pobudka->praca->obiad->opierdalanie się->spanie i zostańcie tam. Przecież, nie wszyscy muszą cieszyć się, życiem.
to alkohol w okraja ci procesy myslowe przez to ze dziala hamujaco na oun. psyhodeliki(baka w minimalnym stopniu) pozbawiaja cie ego i schematow myslowych(nie procesow myslowych bo to roznica) co zmusza cie do myslenia bo nie mozesz sobie podstawic danej sytuacji pod wypracowany w mozgu wzor. Nie masz tez ego zeby cie sprowadzilo na ziemie, dlatego niektorym odpierdala po psychodelikach bo nie moga uniesc tego co wymyslili:P i przez to tez psyhodeliki sa nielegalne mimo, ze wiekszosc z nich jest nieszkodliwa fizycznie(lsd nawet poprawia stan ukladu krwionosnego podobno), nie powoduja uzaleznienia wogole, a nawet niemozliwe jest branie ich regularnie(a nawet jest taki psyhodelik, tryptamina zwana ibogaina ktora leczy uzaleznienie fizyczne od opiatow, alko, tytoniu i kazdej innej substancji. tylko jest droga i cos jej nie chca reklamowac:D), nie stanowia zagrozenia smiertelnego (chyba, ze sie napijesz takiego lsd z butelki, gdzie 1 maly lyk=kilkutysieczna dawka). wiec sie doinformuj zanim zaczniesz pierdolic o oglupiajacych uzywkach.
taki fluor jest oglupiajacy, nazisci go wykorzystywali w obozach koncentracyjnych do otepiania wiezniow zeby nie kombinowali, a ty codziennie myjesz zeby pasta z fluorem, pijesz wode z fluorem zujesz gumy z fluorem, i pewnie w szkole jeszcze miales fluoryzacje. a wiesz czemu fluor oglupia? bo ci szyszynke blokuje, ktora to szyszynka produkuje DMT, najmocniejszy znany psyhodelik.
i powiedz mi w jaki sposob ten filmik gra na emocjach ot zwykly rastuch mowi przy relaksujacej muzyce zebys sie nie spinal
-George Orwell
to alkohol w okraja ci procesy myslowe przez to ze dziala hamujaco na oun. psyhodeliki(baka w minimalnym stopniu) pozbawiaja cie ego i schematow myslowych(nie procesow myslowych bo to roznica) co zmusza cie do myslenia bo nie mozesz sobie podstawic danej sytuacji pod wypracowany w mozgu wzor. Nie masz tez ego zeby cie sprowadzilo na ziemie, dlatego niektorym odpierdala po psychodelikach bo nie moga uniesc tego co wymyslili:P i przez to tez psyhodeliki sa nielegalne mimo, ze wiekszosc z nich jest nieszkodliwa fizycznie(lsd nawet poprawia stan ukladu krwionosnego podobno), nie powoduja uzaleznienia wogole, a nawet niemozliwe jest branie ich regularnie(a nawet jest taki psyhodelik, tryptamina zwana ibogaina ktora leczy uzaleznienie fizyczne od opiatow, alko, tytoniu i kazdej innej substancji. tylko jest droga i cos jej nie chca reklamowac:D), nie stanowia zagrozenia smiertelnego (chyba, ze sie napijesz takiego lsd z butelki, gdzie 1 maly lyk=kilkutysieczna dawka). wiec sie doinformuj zanim zaczniesz pierdolic o oglupiajacych uzywkach.
taki fluor jest oglupiajacy, nazisci go wykorzystywali w obozach koncentracyjnych do otepiania wiezniow zeby nie kombinowali, a ty codziennie myjesz zeby pasta z fluorem, pijesz wode z fluorem zujesz gumy z fluorem, i pewnie w szkole jeszcze miales fluoryzacje. a wiesz czemu fluor oglupia? bo ci szyszynke blokuje, ktora to szyszynka produkuje DMT, najmocniejszy znany psyhodelik.
i powiedz mi w jaki sposob ten filmik gra na emocjach ot zwykly rastuch mowi przy relaksujacej muzyce zebys sie nie spinal
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
IMO nieistotne jest to, czy koles pierdoli farmazony czy nie. Moze i jest to efekt muzyki, czy tworzenie mistycznego klimatu na siłe, ale powoduje on to, że niektórzy zastanowią się nad sobą i może uda się im dojść do jakichś ciekawych wniosków. Oczywiscie zamiast tego mozna siedzieć na sadolu i hejtowac wszystko co sie pojawi, wrzucając na murzynów i zgarniajac piwa. Ja osobiscie wole pomyslec.
Krotko mowiac - dobrze gada.
Krotko mowiac - dobrze gada.
Amnetik, debilu, po co wrzucasz tutaj takie filmy? Czy ten film pasuje do sadistica? Przeciez tutaj glownie ignoranci i egocentrycy siedza, znajda sie i inni, ale jak chca sie rozwijach duchowo to niech sami znajda.
To co zrobiles to jest jak wrzucic na zbawienie.pl wrzucic teledysk hard core metal omgg..
To co zrobiles to jest jak wrzucic na zbawienie.pl wrzucic teledysk hard core metal omgg..
niektórzy na sadisticu żeby zebrać ten najlepszy komentarz hejtują wszystko co popadnie, huj wam w dupe panowie.
i myslisz,ze na sadisticu ktos doceni pierdolenie nacpanego podczlowieka? czym jeszcze sie z nami podzielisz? relacja ze swiatowych dni mlodziezy?
Rychu Peja napisał/a:
W końcu przejrzałem na oczy, idę się powiesić.
W końcu, jeszcze tylko kilku innych durniów i może rap zniknie na zawsze. To by była sielanka.
Widzę większość tutaj chyba nie rozumie o czym on mówi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów