📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Na hardzie pedalstwo, w poczekalni pedalstwo...
Bije go zazdrosny chłopak, czy o co chodzi, bo tylko "nigga" słychać
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Na hardzie pedalstwo, w poczekalni pedalstwo...
Popyt napędza podaż.
Za 10 lat następna postępowa generacja sadoli pod takim filmikiem będzie pisać "Ruchał bym".
TranzystorWyklęty napisał/a:
Bije go zazdrosny chłopak, czy o co chodzi, bo tylko "nigga" słychać
Dostał wpierdol za to, że przynosił hańbę na dzielni jako mężczyzna. W skrócie.
enek napisał/a:
pytanie czego szukał w intercie ten co pokazuje film.
Skąd wiesz, ze ma go z "internetu"?
i tak powinno być, brawo dla czarnych!
Odbijesz dzikusowi dziwkę - wpierdol. Nie będziesz zainteresowany - więcej wpierdolu.
Kali by powiedział, że wpierdol to dobry uczynek.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Kali by powiedział, że wpierdol to dobry uczynek.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Nie mam problemu z gejami, dla mnie to choroba, ale jak ktoś nagrywa takie gówno, to niech liczy się z konsekwencjami. Zrobiłby laskę bez nagrywania i wszyscy byliby zadowoleni.
Za "Don't bang my hood nigga" zawsze piwo. Bić kurwów pederastów.
ColdBox napisał/a:
Nie mam problemu z gejami, dla mnie to choroba, ale jak ktoś nagrywa takie gówno, to niech liczy się z konsekwencjami. Zrobiłby laskę bez nagrywania i wszyscy byliby zadowoleni.
Gdyby on to nagrał to raczej by tego nie upublicznił.
To teraz tylko czekać na filmik aż dostanie wpierdol ten, który nadstawił mu chuja.
Chociaż podejrzewam, że to gość który wymachuje tak tym filmikiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów