📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten naród dla mnie to zagadka, z jednej strony kasztany o IQ buta, z drugiej kocury rządzące światem, jak to się tam spina, nie wiem.
A gdzie kontenerowiec ja się pytam
uzumw napisał/a:
en naród dla mnie to zagadka, z jednej strony kasztany o IQ buta, z drugiej kocury rządzące światem,
Ale który?
USA z podbojem kosmosu i stadami tępych Murzynów?
Indie z podbojem kosmosu i Hindusami srającymi na ulicach?
Rosja z podbojem kosmosu i potężnym, dostawcą treści na Sadola?
Polska z... a, chuj, niech będzie, z grafenem i... ludźmi takimi jak np. ten:
?
Czyli zwykły kraj. No, może Szwajcaria trochę odstaje.
A gdzie filmik na harda z konstruktorem który stoi pod mostem? Ponoć przy oddawaniu mostu stoi taki pod mostem jak pierwsza ciężarówka przejeżdża
Chuj że że się złożył jak domek z kart. Najważniejsze, że niezatapialny.
uzumw napisał/a:
Ten naród dla mnie to zagadka, z jednej strony kasztany o IQ buta, z drugiej kocury rządzące światem, jak to się tam spina, nie wiem.
ale to było w kanadzie
Tiry na tory....
SkoPio1 napisał/a:
Nie awansuj proszę Kacapstanu do rangi pozostałych krajów na liście. Podbój kosmosu był robiony przez ukraińców, jak Ukraina odzyskała niepodległość cały kacapski program kosmiczny się rozpadł. Porównywać ich z Polską albo nawet Indiami nie ma co. Oni są w jednej klasie z Pakistanem czy Erytreą.Ale który?
USA z podbojem kosmosu i stadami tępych Murzynów?
Indie z podbojem kosmosu i Hindusami srającymi na ulicach?
Rosja z podbojem kosmosu i potężnym, dostawcą treści na Sadola?
Polska z... a, chuj, niech będzie, z grafenem i... ludźmi takimi jak np. ten.
Czyli zwykły kraj. No, może Szwajcaria trochę odstaje.
Zaś Szwajcaria faktycznie jest w kategorii wyżej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów