Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa.... co za logika. Jakby kurwa nie było inwalidów w Kanadzie czy Australii czy Polsce.
Trolujesz czy po prostu brak wiedzy we łbie?
Zluzuj dupsko bo się zatrzesz. Nie masz czym błysnąć to ludzi chcesz wkurwiać?
Czyli jednak debila spotkałem, co nie ogarnia podstaw wiedzy o świecie
Mam podobne wrażenie czytając twoje komentarze. No cóż, sarkazm jest bronią ludzi inteligentnych, z Bogiem przyjacielu.
Pozdrawiam z krainy, gdzie ludzie rodzą się w nienawiści do ponad stuletniego już wroga - komunistów
To ten kraj co zamykał w pierdlach za głoszenie idei, że wszyscy ludzie są sobie równi?
Jeśli spojrzymy na gospodarke i dodamy do tego ile jest Chinczyków to idzie wywnioskować że USA (a przez to i my) jesteśmy w głębokiej piździe.
Gdy Europa zastanawia się jak zrównać płace męskie i żeńskie w imie równotraktowania albo jakie zakazy wprowadzić żeby zmniejszyć nastroje antyimigranckie to w tym czasie Chińczycy budują fotowoltaiczne autostrady.
I dlatego śmierć socjalistom, śmierć komunistom! PRzez te kurwy dalej mamy w chuj meneli, w chuj nierobów, w chuj rencistów bez roboty i w chuj reszty tego ścierwa. Brak socjalizmu eliminuje ścierwo ze społeczeństwa w kilka pokoleń.
Dokładnie!
Rasa żółta cechuje się całkiem innym podejściem do pracy. Widać to od Japonii po Chiny.
Jeśli spojrzymy na gospodarke i dodamy do tego ile jest Chinczyków to idzie wywnioskować że USA (a przez to i my) jesteśmy w głębokiej piździe.
Gdy Europa zastanawia się jak zrównać płace męskie i żeńskie w imie równotraktowania albo jakie zakazy wprowadzić żeby zmniejszyć nastroje antyimigranckie to w tym czasie Chińczycy budują fotowoltaiczne autostrady.
Dokładnie!
Pozostaje ci tylko spakować się i jechać do tej chińskiej utopii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów