📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Część jednośladowców, nigdy nie pojmie, że niektórzy kierowcy potrafią przegapić zbliżającego się tira a co dopiero mały pojazd w postaci zapierdalającego motocykla...
Nie "motocyklista", tylko "motopizda". Jest roznica - uwierz mi.
furman z poldolota do uśpienia zanim zrobi jeszcze krzywdę komuś
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
wydaje mi się, że mógł ciuteczkę przekroczyć prędkość ten na piździawce...
Zaraz furman, lepiej motopizdeczkę na organy póki nie rozjebie się gdzieś i gulasz z niej nie zostanie. I tak z takiego nie ma pożytku w społeczeństwie.
Zapierdala, zapierdala... Atu Polonez
Czy ktoś zauważył poldka zawracającego na ciągłej, na wzniesieniu? Czy wszyscy winią motocykl? Abstrahując że trochę dokręcił manetkę.
yohnell napisał/a:
Czy ktoś zauważył poldka zawracającego na ciągłej, na wzniesieniu? Czy wszyscy winią motocykl? Abstrahując że trochę dokręcił manetkę.
Trochę, troszeczkę, tylko ciut, kurwa, ciut..
Zdążył dość mocno wyhamować myślę, że mógł to przeżyć, poza tym przed uderzeniem tylne koło uniosło się w górę a to wbrew pozorom mogło pomóc
Poldek dokonał wykroczenia, ale winę za kolizję ponosi motocyklista bo uderzył już w prawidłowo jadący samochód. W tył poloneza. Zresztą jakim kurwa trzeba być MANIAKIEM, aby tak zapierdalać w takim miejscu przy takim ruchu. Nie życzę nikomu źle, ale gdyby umarł to byłby to kolejny dowód na działanie ewolucji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów