📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jakoś tak dziwnie cicho i pusto tam.
Gdyby mieli założone maseczki to nie doszłoby do tej tragedii.
Ja bym tą ścierkę jeszcze wyruchał, a później podpalił.
Bez pionizacji w międzyczasie głos rozsądku do zmywarki "nie ruszaj", kurwa oni myślą.
BossNr1wPL napisał/a:
widzę że dobry koń to i może czerwone pokona
BossNr1wPL napisał/a:
Żałosne masz te komentarze bez kitu w życiu chyba nie docenił cię nikt czy w pracy czy ogólnie i tu próbujesz jakoś zaistnieć chcesz być popularny jak gwiazda Halman?
Wyobraźcie sobie, jeśli samochód i motocykl jest tak rozjebany, to co musi dziać się w organiźmie takiego wypadkowicza, poodrywane organy, krwotoki wewnętrzne..odrazu adrenalina, benzo i opio pewnie lecą na pierwszy ogień..
Lolo18 napisał/a:
Żałosne masz te komentarze bez kitu w życiu chyba nie docenił cię nikt czy w pracy czy ogólnie i tu próbujesz jakoś zaistnieć chcesz być popularny jak gwiazda Halman?
Ten koleś to jakiś frustrat któremu nic w życiu nie wychodzi i założył sobie tu konto żeby wylewać te nędzne wypociny 😁
BossNr1wPL napisał/a:
Okres ma , nie widzisz ?
Sawix napisał/a:
Okres ma , nie widzisz ?
Ja bym jej podpaskę zmienił będąc tam na miejscu. A przynajmniej sprawdził czy nie trzeba już zmienić :]
Roskosmos napisał/a:
Wyobraźcie sobie, jeśli samochód i motocykl jest tak rozjebany, to co musi dziać się w organiźmie takiego wypadkowicza, poodrywane organy, krwotoki wewnętrzne..odrazu adrenalina, benzo i opio pewnie lecą na pierwszy ogień..
Benzo i opio to lecą czasem i bez wypadków
to jest kurwa tampon nie podpaska znawco ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów