📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Naprawi furę na koszt motozjeba, motozjeb stracił zabawkę, same plusy, piwko leci.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Naprawi furę na koszt motozjeba, motozjeb stracił zabawkę, same plusy, piwko leci.
dlaczego już nie grozisz mi na poczcie? to było nawet zabawne.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Z jakiego powodu groziłeś Halmanowi na priv?
Jeśli miał OC to pójdzie z polisy. Jeśli jeszcze miał AC to kupi sobie szybszą i się na niej zabije.
jak bym jechał z dziećmi i by im się coś stało przez takiego kretyna to bym mu kurwa nogi połamała w 40 miejscach lewarkiem.
Halman napisał/a:
dlaczego już nie grozisz mi na poczcie? to było nawet zabawne.
"Bo jak Ci pieczątką przyłożę to aż Ci znaczki wypadną!"
Halman napisał/a:
dlaczego już nie grozisz mi na poczcie?
Ja grożę zazwyczaj na swojej dzielni, na Poczcie grożą baby zza okienek pocztowych najman.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Ja grożę zazwyczaj na swojej dzielni, na Poczcie grożą baby zza okienek pocztowych najman.
postrach dzielni patus do utylizacji
Uważam że ludzie którzy jeżdżą scigaczami mają połowę mózgu. Mówię bo mam znajomego który się tak przemieszcza i naprawdę jest głupi a do tego bajkopisarz i konfident.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów