Hobbystycznie nazywam motocyklistów na sadolu motopizdeczkami, żeby rozpętać gównoburze.Co to ma wspólnego z "motopizdeczkami"?! Wydaje mi się, że to określenie pasowało by do kogoś kto chwali się, że umie jeździć motocyklem, zna fajne triki a tak na prawdę jego miejsce jest w domu przed TV...
Wałbrzych stąd ta zazdrość, bieda w domu gdzie nawet szczury spierdalają do sosnowca.
Dam CI 1000 zł jeśli wsiądziesz na jakąś 1000cc i nie rozpierdolisz się po 2 godzinnej jeździe na autostradzie.
Przyjmujesz czelendż ??
Przyjmuje, ale jest problem - tak malego silnika nie moglem znalezc - 1200cc bedzie dobrze? Nastepny to dopiero 1750cc, ale to pewnie nie ogarniasz, co?
Po raz kolejny napisze - problem z wami - motozpizdami - w odroznieniu od normalnych motocyklistow, jast taki, ze zawsze, wszem i wobec musicie cos komus udowadniac. A to ze jestescie szybsi, glupsi, macie krotszego, ale za to wiecej pojemnosci, a to ze wytrysk przedwczesny albo mozg jak po Zice. I stad pozniej nadmiar nerek do pzeszczepow albo watrobek. Tak trzymac!!!
To co napisałeś chyba jest o Tobie bo tutaj nikt się nie wywyższa i nikt nie chce nic udowadniać a ty marny człowieczku nazywając motopizdeczką profesjonalistę z filmiku pokazuję twoją głupotę. Wsiadaj na swoje wigry 3 i leć do biedronki bo Świeżaki wszystkie zabiorą panie sebixie
Widzisz Janusz... Moj post byl o tobie-nie napisalem ani slowa o gosciach z filmiku....
Jakim cudem ty dostales prawo jazdy, skoro nawet prostego zdania nie ogarniasz ze zrozumieniem...?
Szykuj te swoje bidne 1000PLN - chyba, ze musisz uzbierac, to poczekam pare tygodni do wyplaty
Tylko co ty bedziesz jadl przez ten miesiac, biedaku...
Mnie nazwałeś motopizdeczką ....... a 1000 PLN 3-4 dni pracy.
Nie wiedziałem że RasePL to Ty. Czy może zapomniałeś się prze-logować i piszesz z drugiego konta ? Chyba nie potrafisz czytać bo czelendż był dla Autora postu......
A z Twojego postu wynika że każdy kto jest szybszy jest motopizdą bo żadnej logicznej różnicy między motopizdą a motocyklistą nie podałeś , więc motorowerzysta a nawet pieszy pchający skuter, który wyprzedza korek na ulicy też jest motopizdą ?bo jest szybszy od stojących samochodów na ulicy :O
Tobie wyślę 1000 PLN jak zrobisz filmik z 2L słoikiem w dupie.
one jar one man 2 .
Ten czelendż jest dla Ciebie przyjmujesz go ?
"CoJaTamKurwaWiem"
No i mietki Janusz wymiekl, bo jakby mial zaplacic, to o co sie zalozyl, to by z glodu zdechl.
Powodow ci podalem z 10 - potwierdza sie moja diagnoza o braku czytania ze zrozumieime, czyli Zica od momentu narodzin. Idz se szukac kolegow w jakims Barze Z Blekitna Ostryga Janusz
Mocna motopizda w gebie, gdzie jak przyjdzie co do czego, to tradycyjnie zjezdza na pobocze i szuka kolegow, co go zostawili.
Z mojego postu wynika jedno - jestes motopizda i tyle