Odważny jebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jebany ma jajca jak berety!
Jaj by nie było to miał dwie możliwości przez fale albo z falą na plażę.
ani odwaga, ani głupota - umiejętności połączone z popisywaniem sie (chociaz to tez rodzaj glupoty)
To nie odwaga tylko podstawowa umiejętność pływania czymkolwiek po wodzie .
Albo się ustawisz dziobem do fali i ją przetniesz, albo przewróci ci łódkę...
Albo się ustawisz dziobem do fali i ją przetniesz, albo przewróci ci łódkę...
up
dokładnie własnie chciałem to napisać, odwaga to tu jest tylko w tym, że postanowił się popisywać a jak wiadomo niepisane prawo mówi, że kozaczenie kończy się wypadkiem
statek jakikolwiek nie moze sie ustawic bokiem do fali bo ta go zwyczajnie przewróci, więc trzeba płynąć albo z albo pod prąd
dokładnie własnie chciałem to napisać, odwaga to tu jest tylko w tym, że postanowił się popisywać a jak wiadomo niepisane prawo mówi, że kozaczenie kończy się wypadkiem
statek jakikolwiek nie moze sie ustawic bokiem do fali bo ta go zwyczajnie przewróci, więc trzeba płynąć albo z albo pod prąd
@up, piwko za Grom w raju. Przypominaja sie filmy z dziecinstwa... robocop, nieustraszony, herkules... to byly czasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów