📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Będę mówił jak mi się podoba kurwa jego mać. Wyruchałbym ją, dobra cipa, ma duże bufory.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
ma bardzo brzydki akcent
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
przecier ona tylko powtarza to co w polimatach już było powiedziane -_-
ruchałbym.. i po co kobiety się mądrzą.. do kuchni idź dziewczyno..
Nie łudźcie się - nie przypadkowo się znalazła na sadisticu. I wcale nie mam na myśli jej "talentu" polonistycznego.
W skrócie - nie poruchacie. Chyba, że w dupę.
W skrócie - nie poruchacie. Chyba, że w dupę.
mnie osobiście nie przypadła do gustu ...fakt cycki ma dobre ale mądruje się pizda.
kurwa ale widzac ze wyrosnie na typowa szkolna stara polonistke co to bedzie dzieci gnebic za zamalo przecinków w zdaniu
Ktoś w ogóle słuchał, co ona pierdoli?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów