📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Słowiański i naleciałości. Problemy ma dzieweczka.
Gdyby amfetamina miała właściwości umożliwiające wymazanie z pamięci złych wspomnień- jechałabym na niej codziennie.
Nic nie rozumiem, co ona tam gawarit. Ale w sumie jestem najebany, więc ruchałbym
PiotrossS napisał/a:
Ciekawe, czy ta znajomosc j. Polskiego przyda sie jej przy wykladaniu hamburgerow w Mc Donald's..
Cycki owszem, przy rozmowie kwalifikacyjnej.
Nauczyciele z kwalifikacjami zarabiają nawet powyżej 4k per miesiąc na rękę (dyrektorzy nawet koło 5 - 6 k). Całkiem niezłe pieniądze.
Ale swoją drogą... Wszyscy płaczą, że nie ma pieniędzy i pracy, a niewielu robi coś, by tę pracę i te pieniądze zdobyć. Ona tworzy filmiki na yt (pewnie będzie miała za to punkty do kariery naukowej [jeśli chce się osiągnąć jakiś tam stopień naukowy, trzeba mieć odpowiednią liczbę publikacji]), a jakiś sfrustrowany cwaniak przywiduje przyszłość dla tej, co coś robi, w mc... No świat zalewają debile...
To ja dorzucę to co już wszyscy powiedzieli:
- Ma wielkiego syfa na ryju
- Wielkie cycki
- Jest strasznie wkurwiająca
- Czuć od niej hipokryzją
- Wszyscy mają w dupie czy to poprawnie czy nie, bo to już nie jest przypieprzanie się do czegoś co ma sens.
- Ruchałbym mimo wszystko
- Ma wielkiego syfa na ryju
- Wielkie cycki
- Jest strasznie wkurwiająca
- Czuć od niej hipokryzją
- Wszyscy mają w dupie czy to poprawnie czy nie, bo to już nie jest przypieprzanie się do czegoś co ma sens.
- Ruchałbym mimo wszystko
pani polonistka robi błędy w języku ojczystym, ale przynajmniej cycki ma ładne (ciekawe ile bierze za hiszpana)
wiecej kadrow na cycki to moze dam suba
2;28 pokazuje, a nawet mówi ze "najbardziej razi"... chłopaki domyślcie się jakie wyraźne sygnały wysyła
A dla mnie jest strasznie wkurwiająca.
Nikt tak nie mówi jak ona.
To akcentowanie każdego ą czy ę brzmi nienaturalnie i po prostu odrzuca od danej osoby.
A co do samego wyglądu, nie wiem gdzie wy macie oczy ale ona jest zwyczajnie kiepska.
Nikt tak nie mówi jak ona.
To akcentowanie każdego ą czy ę brzmi nienaturalnie i po prostu odrzuca od danej osoby.
A co do samego wyglądu, nie wiem gdzie wy macie oczy ale ona jest zwyczajnie kiepska.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów