18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Radysh 2013-08-16, 1:28
Słowiański i naleciałości. Problemy ma dzieweczka.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Bonzacz92 2013-08-16, 1:29
Ma bardzo równomiernie rozmieszczone pieprzyki na lewym ramieniu
Zgłoś
Dobrutro 2013-08-16, 1:34 1
Ma strasznie wkurwiającą gestykulację, mimikę i głos.
Zgłoś
Jodek_wwa 2013-08-16, 2:17
tak btw... to chyba jest Monia... Dupa ADbustera...

Gdy­by am­fe­tami­na miała właści­wości umożli­wiające wy­maza­nie z pa­mięci złych wspom­nień- jechałabym na niej codziennie.
Zgłoś
Krzyz 2013-08-16, 2:28
Nic nie rozumiem, co ona tam gawarit. Ale w sumie jestem najebany, więc ruchałbym
Zgłoś
d................s 2013-08-16, 2:35 1
PiotrossS napisał/a:

Ciekawe, czy ta znajomosc j. Polskiego przyda sie jej przy wykladaniu hamburgerow w Mc Donald's..

Cycki owszem, przy rozmowie kwalifikacyjnej.

Nauczyciele z kwalifikacjami zarabiają nawet powyżej 4k per miesiąc na rękę (dyrektorzy nawet koło 5 - 6 k). Całkiem niezłe pieniądze.

Ale swoją drogą... Wszyscy płaczą, że nie ma pieniędzy i pracy, a niewielu robi coś, by tę pracę i te pieniądze zdobyć. Ona tworzy filmiki na yt (pewnie będzie miała za to punkty do kariery naukowej [jeśli chce się osiągnąć jakiś tam stopień naukowy, trzeba mieć odpowiednią liczbę publikacji]), a jakiś sfrustrowany cwaniak przywiduje przyszłość dla tej, co coś robi, w mc... No świat zalewają debile...
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-08-16, 3:36
To ja dorzucę to co już wszyscy powiedzieli:
- Ma wielkiego syfa na ryju
- Wielkie cycki
- Jest strasznie wkurwiająca
- Czuć od niej hipokryzją
- Wszyscy mają w dupie czy to poprawnie czy nie, bo to już nie jest przypieprzanie się do czegoś co ma sens.
- Ruchałbym mimo wszystko
Zgłoś
igorektgk 2013-08-16, 5:39
ale mam ochote ja wyruchac
Zgłoś
szymon77513 2013-08-16, 6:32
@up igorektgk

pewnie tak dla zasady co?
Zgłoś
domat1 2013-08-16, 7:44
niestety jak zwykle kilka błędów w tak krótkim filmiku i nie mówię o akcencie (nie umiesz języka obcego, to go nie kalecz)
pani polonistka robi błędy w języku ojczystym, ale przynajmniej cycki ma ładne (ciekawe ile bierze za hiszpana)
Zgłoś
kamil19951 2013-08-16, 8:34
wiecej kadrow na cycki to moze dam suba
Zgłoś
Bobbson32 2013-08-16, 9:53 1
siusiaka mogła by wziąść do buzi;)
Zgłoś
vonFuchs 2013-08-16, 10:27
Najważniejsze plansze od 1:28, poza tym dźwięk można wyłączyć.
Zgłoś
szymon77513 2013-08-16, 10:45
2;28 pokazuje, a nawet mówi ze "najbardziej razi"... chłopaki domyślcie się jakie wyraźne sygnały wysyła
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-08-16, 12:58
A dla mnie jest strasznie wkurwiająca.
Nikt tak nie mówi jak ona.
To akcentowanie każdego ą czy ę brzmi nienaturalnie i po prostu odrzuca od danej osoby.

A co do samego wyglądu, nie wiem gdzie wy macie oczy ale ona jest zwyczajnie kiepska.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów