Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjaśnijcie durnej babie, na wypadek gdybym kiedyś miała jednak wsiąść za kółko: jak się w takich warunkach wyjeżdża? Nawet gdyby facio jechał wolniej, po prostu wolniej by po gówniaku przejechał; musiałby jechać z 2cm/s aby nie uderzyć — a nawet wtedy byłaby spora szansa aby gówniak się przestraszył, potknął i glebnął na jebę prosto pod koła.
Nosa wystawić z wyjazdu się nie da bo wszystko zasłania towar ze sklepu obok, zresztą to działa tylko kiedy pieszy nie jest ślepy. Rozglądanie się nic nie da bo gówniara sięgała do ¾ maski tego SUVa. Żadnego lusterka/itp które by sięgało na podłogę tuż przed samochodem też nie masz.
Zwykle jestem mocno po stronie praw pieszych, ale tu po prostu nie widzę możliwości. Wprowadzić prawo że gówniaków nie wolno wypuszczać bez smyczy i kagańca?
Wyjaśnijcie durnej babie, na wypadek gdybym kiedyś miała jednak wsiąść za kółko: jak się w takich warunkach wyjeżdża?
Najlepiej jakby tam było lustro żeby sprawdzić czy jakiś pieszy czy gówniak nie lezie, a jeśli nie ma to no cóż, wyjeżdża się powoli licząc na to że piesi nie są na tyle debilami żeby wejść pod auto, taka drogowa ruletka, ewentualnie przed wyjazdem można zatrąbić.
Martwa strefa nie w ciężarówce a w osobowym...
Wyjaśnijcie durnej babie, na wypadek gdybym kiedyś miała jednak wsiąść za kółko: jak się w takich warunkach wyjeżdża? Nawet gdyby facio jechał wolniej, po prostu wolniej by po gówniaku przejechał; musiałby jechać z 2cm/s aby nie uderzyć — a nawet wtedy byłaby spora szansa aby gówniak się przestraszył, potknął i glebnął na jebę prosto pod koła.
Nosa wystawić z wyjazdu się nie da bo wszystko zasłania towar ze sklepu obok, zresztą to działa tylko kiedy pieszy nie jest ślepy. Rozglądanie się nic nie da bo gówniara sięgała do ¾ maski tego SUVa. Żadnego lusterka/itp które by sięgało na podłogę tuż przed samochodem też nie masz.
Zwykle jestem mocno po stronie praw pieszych, ale tu po prostu nie widzę możliwości. Wprowadzić prawo że gówniaków nie wolno wypuszczać bez smyczy i kagańca?
Pardoksalnie,gdyby jechał solidnie szybciej-co w tej lokalizacji było niemożliwe-nie wpadłaby mu pod koła,lecz ,odbita,padłaby na przednią szybę..Ale nie pod koła..Skutek zapewne byłby ten sam..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów