📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz browara, za 'łezka w oku kraja' - zaprawde, karkolomne przedsiewziecie jezykowe.
@Sothoth i napisał to ktoś kto nawet polskich znaków nie używa...
ORMOWIEC, Jesli masz zamiar przyssac sie do braku polskich znakow (co jest jak najbardziej akceptowalne w przestrzeni zwanej internetem, chocby z prozaicznego powodu - braku polskiej klawiatury), to zacznij najpierw uzywac znakow interpunkcyjncyh.
Co do mojego poprzedniego posta - nie czepiam sie autora, wrecz przciwnie - podoba mi sie to wyrazenie. Wiecej luzu, dude.
Co do mojego poprzedniego posta - nie czepiam sie autora, wrecz przciwnie - podoba mi sie to wyrazenie. Wiecej luzu, dude.
"Wiecej luzu, dude" Ameryka kurwa
@Sothoth
Kurwa, ja mam jakąś koreańską klawiaturę, czy tam chińską w laptopie, a polskie znaki są. Kolega kiedyś miał klawiaturę z nadrukowaną cyrylicą, a polskie znaki mimo to ciągle były. Już się tak wszyscy nie tłumaczcie, że w jakiejś hameryce mieszkacie i wasze złote klawiatury kupione za dolary, czy tam ojro nie obsługują polskich liter. Równie dobrze, ktoś kto nie używa znaków interpunkcyjnych może powiedzieć, że ma duże płuca i wszystko jednym ciągiem mówi.
Więcej luzu ludzie, bardziej ważne jest to co się pisze, niż jak to się pisze.
Kurwa, ja mam jakąś koreańską klawiaturę, czy tam chińską w laptopie, a polskie znaki są. Kolega kiedyś miał klawiaturę z nadrukowaną cyrylicą, a polskie znaki mimo to ciągle były. Już się tak wszyscy nie tłumaczcie, że w jakiejś hameryce mieszkacie i wasze złote klawiatury kupione za dolary, czy tam ojro nie obsługują polskich liter. Równie dobrze, ktoś kto nie używa znaków interpunkcyjnych może powiedzieć, że ma duże płuca i wszystko jednym ciągiem mówi.
Więcej luzu ludzie, bardziej ważne jest to co się pisze, niż jak to się pisze.
Ciekawe czy chociaż 1/4 użytkowników tegoż serwisu pamięta ów napis.
No i jeszcze ten zajebisty efekt "graficzny" po odświeżeniu ekranu.
@kudlaty1125
pierdolisz waść, co za różnica jaką ktoś ma klawiaturę, nawet kuźwa cyrlico-chińsko-arabska może pisać z polskimi znakami przy odpowiedniej tablicy znaków w systemie, a mając super zajebistą klawiature z optimusa z nadrukowanymi ć, ź, ą itp. przy braku polskich czcionek w zainstalowanej tablicy znaków możesz ją o kant dupy, bo i tak ich nie napiszesz...
więc jeżeli siedzą w Niemczech, Irlandii czy innym Kongo na dorobku i piszą z jedynego kompa na hali to raczej nie będą instalować kolejnej z powodu braku uprawnień w systemie...
pierdolisz waść, co za różnica jaką ktoś ma klawiaturę, nawet kuźwa cyrlico-chińsko-arabska może pisać z polskimi znakami przy odpowiedniej tablicy znaków w systemie, a mając super zajebistą klawiature z optimusa z nadrukowanymi ć, ź, ą itp. przy braku polskich czcionek w zainstalowanej tablicy znaków możesz ją o kant dupy, bo i tak ich nie napiszesz...
więc jeżeli siedzą w Niemczech, Irlandii czy innym Kongo na dorobku i piszą z jedynego kompa na hali to raczej nie będą instalować kolejnej z powodu braku uprawnień w systemie...
@up
Ja o tym wiem, ale pewna osoba wcześniej napisała, że nie używa polskich znaków, gdyż nie ma polskiej klawiatury. Tak więc mój chory umysł podpowiedział mi, żeby podkreślić kwestię pochodzenia klawiatury i że nie ma to wpływu na używane używane znaki.
Ja o tym wiem, ale pewna osoba wcześniej napisała, że nie używa polskich znaków, gdyż nie ma polskiej klawiatury. Tak więc mój chory umysł podpowiedział mi, żeby podkreślić kwestię pochodzenia klawiatury i że nie ma to wpływu na używane używane znaki.
zeto88 napisał/a:
Ciekawe czy chociaż 1/4 użytkowników tegoż serwisu pamięta ów napis.
Nie dalej jak w zeszłym tygodniu bawiłem się another world na dos'ie 6.22 z Volkov'em. Winde 95 mam jeszcze(z obsługą USB;) na płycie CD.
Ja pamiętam że w komputerach typu ATX po wywaleniu tego napisu sam powinien się wyłączyć. Niestety czasami jakoś się to gryzło i i trzeba było z guzika go uciszyć
Ja pierdole, coscie sie tak wszyscy przyssali do tych polskich znakow? Czy ja napisalem, ze ich nie uzywam bo mam inna klawiature? Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Nie mieszkam rowniez za granica, ale oczywiscie stado nadwornych detektywow to wydedukowalo. Jezeli juz chcecie kogos poprawiac, zacznijcie od siebie.
Oswiadczam wszem i wobec - nie uzywam polskich znakow bo mi sie kurwa nie chce.
Dodatkowo, nie wiem po co sie tak ciskacie. Czy ja czepiam sie autora ze mu sie 2 zwiazki frazeologiczne pomerdaly? Ni chuja. Jedynie stwierdzam fakt, iz to polaczenie bardzo mi sie podoba. Walnijcie zimnego browarka i ochlonijcie nieco, zamiast wszedzie sie przypierdalac.
Oswiadczam wszem i wobec - nie uzywam polskich znakow bo mi sie kurwa nie chce.
Dodatkowo, nie wiem po co sie tak ciskacie. Czy ja czepiam sie autora ze mu sie 2 zwiazki frazeologiczne pomerdaly? Ni chuja. Jedynie stwierdzam fakt, iz to polaczenie bardzo mi sie podoba. Walnijcie zimnego browarka i ochlonijcie nieco, zamiast wszedzie sie przypierdalac.
Pobijcie się jeszcze, kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów