18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
murzyn jehowy
TonySrak • 2014-11-08, 13:26
Autentyk z dzisiaj:
stoję na skrzyżowaniu, gdzie zawsze stoją obok świadkowie jehowy z takimi straganami z ulotkami. Zaczepiaja jednego typka, młodego, koło 25 lat, a ja stojąc obok podsłuchuje i rozpoczyna sie debata:

- Czy wierzy pan w Boga?
- Nie.
- Dlaczego?
- Bo nie jestem murzynem, żeby mieć swojego pana.

wygrał
Zgłoś
SamSobieBogiem 2014-11-08, 13:42
co wygrał?

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
M................s 2014-11-08, 13:44 10
up
zycie wieczne
Zgłoś
R................y 2014-11-08, 14:09 45
Skąd te chuje mają kasę na te wszystkie książki ulotki i inne pierdoły
Zgłoś
A................r 2014-11-08, 14:28 21
mmaakkss napisał/a:

No jak to skąd, Jehowa im dodrukowuje
Zgłoś
picasso 2014-11-08, 14:44 4
Historia trochę z dupy wysrana. Żaden szanujący się Jechowy nie wyskoczy na starcie z takim pytaniem.
Zgłoś
kam332 2014-11-08, 14:55 1
@picasso
3 lata temu w Białymstoku na Placu Kościuszki właśnie tak ludzi zaczepiali i pytali się czy wierzy pan w Boga, no chyba, że to nie byli jehowi.

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
TB303 2014-11-08, 14:57
Najpierw czytam dowcip o czarnym żydzie, teraz czarny wyznawca Jehowy? To już kurwa przesada...
Zgłoś
T................M 2014-11-08, 15:12 5
Jehowi, mormoni jeden chuj. Wiem, ze niektorzy z nich wyskakuja z takim tekstem bo mnie tez tak zaczepili.

mmaakkss napisał/a:

Z dobrowolnych obowiazkowych datkow
Zgłoś
KrisCFC 2014-11-08, 15:14 1
mmaakkss napisał/a:

A skąd w "normalnym" kościele figurki ze złota i brązu?
Wierni dają, kościół ma, głupie pytanie...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kials 2014-11-08, 15:35
Jebać kocią wiarę, nie dość że wierzą w jakieś pierdoły wysrane z dupy, to jeszcze pociskają ciemnotę innym.
Zgłoś
ASAKKU 2014-11-08, 16:21 3
Pierwotna i bardziej "właściwa" wersja sprzed lat: "Nie jestem baranem, więc nie potrzebny mi pasterz..."...

Zgłoś
Samudaripen 2014-11-08, 16:25
Pytają pytają, mi raz nawet wystartowali z pytaniem: "Czy widzi Pan sens życia?" ostro popierdoleni ludzie
Zgłoś
Hangman108 2014-11-08, 21:02 3
kials napisał/a:

Jebać kocią wiarę, nie dość że wierzą w jakieś pierdoły wysrane z dupy, to jeszcze pociskają ciemnotę innym.

To kościół katolicki ma w Polsce monopol na ,,jakieś pierdoły wysrane z dupy'', a więc powinno się zakazać wszystkich innych religii, które na tym bazują.
Zgłoś
Killingtime 2014-11-08, 21:14
@mmaakkss W każdym zborze(katolicy mają kościoły)przy wejściu jest taka skrzyneczka na pieniądze nikt nikogo nie zmusza żeby wrzucać tam hajs są to dobrowolne datki
wiem co mówię jest eksperę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów