📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ilu sucharów na sadolu potrzeba, żeby zakazać ferii?
Ferie w zachodniopomorskim. Albo w opolskim. Bo takie poniemieckie poczucie humoru.
Robert.waw napisał/a:
Ilu sucharów na sadolu potrzeba, żeby zakazać ferii?
Pomyśl o tym gdyby tak wakacje jak ferie rozdzielili..
Ile policjantów trzeba by zrzucić murzyna ze schodów?
Żadnego, bo George White z możem szarżował, ale już nie będzie, bo nie żyję.
Żadnego, bo George White z możem szarżował, ale już nie będzie, bo nie żyję.
Ja pierdole, co za masakra, wygrałeś Harry, masz moc, jesteś królem sucharów.
Zacznij w końcu wrzucać coś śmiesznego.
Nie napisze, żebyś wyjebywal bo znowu dostanę ostrzeżenie, dlatego NIE piszę personalnie do Ciebie, żebyś wyjebywał.
Zacznij w końcu wrzucać coś śmiesznego.
Nie napisze, żebyś wyjebywal bo znowu dostanę ostrzeżenie, dlatego NIE piszę personalnie do Ciebie, żebyś wyjebywał.
Rozumiem że Twój NIck zobowiązuje do takiego gówna ale idź z tym gdzie indziej
SuchyHarry napisał/a:
Ilu potrzeba policjantów, żeby zrzucić murzyna ze schodów?
Ich się kurwa nie zrzuca, do nich się strzela
Przejeżdża stary zasłużony prokurator na miejsce zbrodni. Na miejscu zastaję martwego czarnoskórego mężczyznę z 8 ranami postrzałowymi oraz 11 ranami kłutymi. Coś pyta policjantów i resztę zgromadzonych, rozgląda się analizuje i po chwili mówi : " Jak długo pracuje w tym zawodzie nigdy w życiu nie widziałem tak brutalnego samobójstwa" I to jest żart na poziomie a nie to gówno
wody! wody!!! ale sucho
Gość nazywa się SuchyHarry, ma suchara w avatarze, wali same suchary.
...ale zawsze się znajdą ci, co napiszą mu pod tematem "Jprdl. Ale suchar!"
Dobrze, że jesteście, bo bez was bym chyba sobie nie poradził.
Andrzejas napisał/a:
Gość nazywa się SuchyHarry, ma suchara w avatarze, wali same suchary.
Ty masz Andrzejas, możemy się spodziewać, że lubisz w dupę tylko drugie s, gdzieś spierdolilo. Andrzej ass
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów