Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szpiqlec 2011-02-16, 16:57
01:00 - już wiadomo czemu przegrali wojnę
Zgłoś
M................L 2011-02-16, 17:01
Żołnierze z Legionu Wolnych Hindusów który stacjonował prawie przed oknem Adolfa, w samej rzeszy

Zgłoś
Przegub 2011-02-16, 17:16 2
a czemu dziwia cie japonce??
Zgłoś
bloodwar 2011-02-16, 18:50 25
Jak jest wojna to się szybko zapomina o tym, co się obiecywało. Hitler obiecywał, że wymaże Czarnych, Żydów, Polaków i innych "podludzi" z historii i chuj, jak zabrakło chętnych do służenia ojczyźnie przyjmowali nawet Czarnych, Żydów, Polaków i innych podludzi, obiecywał że w 43 będzie pił szampana w Moskwie i chuj, gdzieś pod Stalingradem mu się butelka zgubiła, w 45 obiecywał ze wygrają wojne i chuj, nie udało się choć wielu święcie w to wierzyło nawet jak katiusze zamieniały już ich domy na przedmieściach Berlina w gruzy, Tusk obiecywał że w Polsce będzie się żyło lepiej i chuj, nawet on w to kurwa nie wierzy!
Zgłoś
X................8 2011-02-16, 21:25
@up @up
A dzie murzyn podobny do rasy aryjskiej?
Zgłoś
butelka rumu 2011-02-16, 22:33 5
Wiedziałem że czarni to chuje i mendy,teraz mam tym bardziej powód żeby ich nienawidzić.
Zgłoś
dwakilo 2011-02-16, 23:32 12
Oddział "Żywe tarcze".
Zgłoś
czyhanastrychu 2011-02-17, 13:50
Murzyn faszystą! Też mi coś!
Przecież każdy faszysta to murzyn.
Zgłoś
M................L 2011-02-17, 15:54 13
bloodwar napisał/a:

Jak jest wojna to się szybko zapomina o tym, co się obiecywało. Hitler obiecywał, że wymaże Czarnych, Żydów, Polaków i innych "podludzi" z historii i chuj, jak zabrakło chętnych do służenia ojczyźnie przyjmowali nawet Czarnych, Żydów, Polaków i innych podludzi, obiecywał że w 43 będzie pił szampana w Moskwie i chuj, gdzieś pod Stalingradem mu się butelka zgubiła, w 45 obiecywał ze wygrają wojne i chuj, nie udało się choć wielu święcie w to wierzyło nawet jak katiusze zamieniały już ich domy na przedmieściach Berlina w gruzy, Tusk obiecywał że w Polsce będzie się żyło lepiej i chuj, nawet on w to kurwa nie wierzy!

Adolf nie wierzył w to co oficjalnie mówił o Polakach bo prawda wyglądała tak:

,,Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie... Polacy, według mojej opinii oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Guberni, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyją ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany. Na podstawie ostatnich badań, prowadzonych przez Reichsrassenamt uczeni niemieccy doszli do przekonania, że Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo. Uczeni nasi doszli do wniosku, że połączenie niemieckiej systematyczności z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki. ''
Cytat prosto od Adolfa
Zgłoś
B................g 2011-02-19, 9:52 2
Maciek93PL napisał/a:

Cytat prosto od Adolfa

Powód do dumy, jak dla mnie się mylił.
Zgłoś
HoseBanditos 2011-02-20, 18:09 1
Legiony "Freies Indien", "Freies Arabien" oraz pojedyncze przypadki czarnoskórych i Japończyków miały charakter bardziej propagandowy. Chodziło o pozyskanie pozyskanie sojuszników w walce z Brytyjczykami na kontynencie afrykańskim.
Co innego tworzenie jednostek składających się z obywateli ZSRR, no ale to już inna historia.
Maciek93PL Foty masz tylko z wiki?
Zgłoś
J................o 2011-05-03, 19:08
stare ale jare, tez był jakiś oddział SS w którym byli sami Polacy.. czy coś już nie pamiętam dokładnie.. pozatym gdzieś czytałem, ze czystość rasy aryjskiej ma tez zależeć od "udoskonalenia" wiec asymilacja innej rasy jest potrzebna żeby stworzyć uber race
Zgłoś
andre48 2011-05-03, 19:19
Pod Stalingradem w ostatnich miesiącach z braku Niemców w niektórych jednostkach nawet SS Rosjanie stanowili niekiedy ponad 50% stanu.
Zgłoś
meszamorum 2011-05-03, 19:19 2

Masz tutaj prawdziwego aryjskiego Polaka. Facet wziął udział w wojnie polsko-bolszewickiej ( eksploracja.eu/tps/pisza_o_nas/23.htm ) i został. Nie chce mi się szukać zdjęć tych Chinoli, którym tak samo, jak temu czarnemu chciało się umierać za Polskę - a byli i tacy
Nie mówiąc o tym, że część szlachty polskiej bynajmniej nie było "białej słowiańskiej", tylko skośnookiej (głównie tatarskiej - wliczając w to potomków Czyngis Chana), a nawet czarnoskórej joemonster.org/art/12169/Niezwykle_herby_szlachty_polskiej_II

@JustanotherLoco Chodziło Ci o Goralenvolk czy tzw. Legion Orła Białego (czyli zbieraninę volksdeutschy, przestępców)? Bo jak ten drugi, to polecam lekturę nacjonalista.pl/2011/03/26/legion-orla-bialego-czyli-polacy-w-sluzbie-...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem