Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miły z ciebie chłopaczyna ale wracaj do domu zaraz po studjach
Ty chyba nie byles na studJach
No to kurwa zdanie moje.
1.Gość wygląda na ambitnego. Plus dla niego, bo duża część jego religijnych rodaków siedzi na dupie i czeka aż kasa spadnie im z nieba. Dlatego widać, że jak zostanie to będzie coś robił.
2. Przyjechał tu, bo chciał się uczyć, a nie bo może gdzieś coś mu dadzą za free. Sam widzi, że jak chce się utrzymać to musi zapierdalać w robocie dokładnie jak My wszyscy.
3. Nauczył się języka polskiego, a to jednak sztuka biorąc pod uwagę wszystkie niuanse. Kolejny plus asymilacyjny.
4. Widać, że dla kolesia wiele rzeczy w Polsce jest nowością, i z tego co widać niekoniecznie negatywną nowością. Być może trafił się nam ktoś o otwartym umyśle. Ale to tylko moje spekulacje.
5. Widać, że gość jest wychowany i kulturalny, ale może to pozory ;>
Werdykt: na moje oko póki nie ma więcej jego muzułmańskich kolegów gość nie stanowi zagrożenia i nie trzeba go bić ;>
Moim skromnym zdaniem, bronisz go bo tak jak większość polskich kobiet kręci cię ,,egzotyka''. Chodź to już nie moja sprawa.
I jedyne. Przecież tam wszystkie kobiety nie mogą pokazywać twarzy i ciała...
Każdy ciapaty jest u mnie na zero.
Ale co do niego, jestem ciekaw jakich jest wyznań, ale na pewno oddaje modły do allaha co dzień.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów