📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A niektórzy z nich i tak wpierdolą pod stołem kawał boczku, bo allah nie widzi. Piwko leci za przyszłościowy pomysł.
Lepiej wyjść z UE i zamknąć granice dla wszystkiego co jest innego koloru niż białe i żółte.
A UE niech sama się babra we własnym gównie.
A UE niech sama się babra we własnym gównie.
Jak dla mnie to ciapaki powinni zająć Francję, Niemcy i resztę "dobrych" i "wolnościowych" państw, wprowadzić Szirat na dwa miesiące. Może wtedy się nauczą, bo kultura, kulturze nierówna.
Te ścierwa by zaraz uchyliły zakaz dotykania świń. Sposób jest prostszy, ale nierealizowany w lewackiej unii:
1. Likwidacja wszystkich zasiłków
2. Nakaz asymilacji dzieci pod groźbą odebrania potomstwa
3. Przymusowa sterylizacja ludzi, którym odebrano dzieci co najmniej dwukrotnie z powyższego powodu
4. Deportacja każdej osoby powiązanej z zamachem terrorystycznym do kraju pochodzenia (lub kraju pochodzenia przodków) wraz z rodziną do 3 stopnia pokrewieństwa.
5. Delegalizacja islamu jako zbrodniczej ideologii i zrównanie go z faszyzmem
6. Wyznawcom islamu postawić ultimatum: publiczne wyrzeczenie się wiary, deportacja lub uwięzienie w obozie pracy do czasu wyboru jednej z wcześniejszych opcji.
I już. Niestety jak już mówiłem rozwiązanie nierealizowane ze względu na lewactwo elit europejskich...
1. Likwidacja wszystkich zasiłków
2. Nakaz asymilacji dzieci pod groźbą odebrania potomstwa
3. Przymusowa sterylizacja ludzi, którym odebrano dzieci co najmniej dwukrotnie z powyższego powodu
4. Deportacja każdej osoby powiązanej z zamachem terrorystycznym do kraju pochodzenia (lub kraju pochodzenia przodków) wraz z rodziną do 3 stopnia pokrewieństwa.
5. Delegalizacja islamu jako zbrodniczej ideologii i zrównanie go z faszyzmem
6. Wyznawcom islamu postawić ultimatum: publiczne wyrzeczenie się wiary, deportacja lub uwięzienie w obozie pracy do czasu wyboru jednej z wcześniejszych opcji.
I już. Niestety jak już mówiłem rozwiązanie nierealizowane ze względu na lewactwo elit europejskich...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów