18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Muzułmanie w Polsce niemile widziani.
Z................� • 2014-04-22, 2:37
Witam, dość sporo czasu żeruję na sadisticu to może czas wstawić coś od siebie. Historia ma trochę czasu ale po tagach nie znalazłem. "ostrzegam że trochę długie"
Cytat:

29-letni Karim w ciągu kilkuletniego pobytu w Polsce został pobity co najmniej cztery razy. Co najmniej, bo nie wie czy doliczać pojedyncze ciosy. - Koledzy z pracy bili i krzyczeli: wracaj do siebie terrorysto. Tylko dlatego, że mam ciemniejszą karnację, jestem z Egiptu i wyznaję islam - mówi w rozmowie z naTemat. To tylko przykry wyjątek czy może dowód na to, że wciąż mamy problemy z tolerancją? Jak mówi, w stolicy o pracę nie było trudno, choć akurat nie w jego zawodzie. Problemy zaczęły się później, bo kiedy zatrudnił się w warsztacie samochodowym, przyszło mu po raz pierwszy spotkać się ż nietolerancją. Zaczęło się od złośliwych komentarzy i wyzwisk ze strony kolegów z pracy, głównie młodych pracowników po zawodówce. - Najczęściej mówili pies albo terrorysta - wspomina. Z czasem "koledzy" pozwalali sobie na coraz więcej. - Trzy razy zostałem pobity w pracy, a szef nie reagował chociaż na pewno wiedział. Bili i krzyczeli: wracaj do siebie terrorysto - dodaje. Praca w warsztacie dobiegła końca, kiedy Karim nie wytrzymał i w reakcji na wyzwiska uderzył jednego z pracowników. Szef tym razem nie zawahał się i wyrzucił go z pracy.

I prawidłowo
Cytat:

Teraz Karim pracuje jako pomocnik w restauracji. W wolnym czasie udziela prywatnych korepetycji z języka arabskiego. Kilka razy w tygodniu widuje się z sześcioletnim synem. Z jego matką już nie jest, bo - jak twierdzi - "zmieniła się po urodzeniu dziecka". - Nie, to bez związku z tym, że jestem muzułmaninem. Ona jest niewierząca - dodaje.

Polskich znajomych może zliczyć na palcach jednej ręki. Ma wrażenie, że na ulicy krzywo na niego patrzą. Opowiada, że kiedyś wracając w nocy z pracy, natknął się na kilku młodych chłopaków i skończyło się na rozbitym nosie.

Moim zdaniem Polska raczej za szybko się nie zislamizuje, a nawet wręcz przeciwnie. Ciapaci zobaczą że tutaj nie mają szans na dżihady, kasę i głaskanie po głowie i zostaną u siębie. Oby...
Pierwszy post, więc jak coś się nie podoba to...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
reczi 2014-04-22, 11:29
Ale grzać dupę w Egipcie to spoko co nie?
Zgłoś
p................a 2014-04-22, 11:51
Na akademii medycznej w Gdańsku tego syfu jest tyle że głowa mała, tak więc tych młodych chłopaków zapraszam na mały obchód
Zgłoś
hogg 2014-04-22, 12:02
Trochę naiwny jesteś jeśli myślisz, że masową imigrację muzułmanów do Polski powstrzymuje niemiłe nastawienie mechaników samochodowych czy ogólnie ludzi.

Jedyne co ich powstrzymuje to brak lub dużo gorsze warunki socjalu dla obcych, ogólny niedostatek przywilejów i gorszy rynek pracy. Ale to wszystko jest na poziomie rządowym i administracyjnym a nie twojego czy mojego nastawienia.

Kładę na pieniek rękę z jajami, że gdyby nagle Polska zaoferowała socjal pokroju skandynawskiego, to mielibyśmy tu tłumy kozojebaczy.
Zgłoś
Natej 2014-04-22, 12:41
Skoro mu tak źle w Polsce to niech wypierdala.
Zgłoś
lukaszdzi 2014-04-22, 20:21
Biedny dostał wpierdol pare razy i się żali w gazecie i telewizji ale jak przyjdzie co do czego to nie będzie miał żadnej tolerancji i szacunku do nikogo.
Zgłoś
premium122 2014-04-23, 5:04
Chuj z ciapatym ale co niepokajace nawet na tym portalu w tej dyskusji znalazlo sie kilka glosow mniej lub bardziej ujmujacych sie za ciapakiem.

A mnie akurat jebie czy on jest dobry czy zly ciapak , czy uczciwie pracuje czy kradnie.
Rozchodzi sie o to , ze jak jest jeden to za rok bedzie dziesieciu a pozniej stu i tak do kilku milionow a wtedy nasze kobiety zamkna w swoich haremach a nas wybija.
Zgłoś
Dragoon44 2014-04-23, 6:09
necroboss napisał/a:

" jak ciapaci będą chcieli się zainstalować w PL , to uczynią to w majestacie prawa niestety. "

Ich problemem będzie to, że Polacy w przeciwieństwie do niemców, francuzów itd. mają WY-JE-BA-NE na prawo. Przyznawać się, kto jeździ przepisowe 50kmh? Przyznać się, kto na przejściu dla pieszych przechodzi na czerwonym jak nic nie jedzie (i nie ma w pobliżu służb), kto pije w miejscu publicznym, kogo interesuje zakaz palenia, kto nie palił zielonego albo nie zasadził "na próbę" własnego krzaczka? Tutaj pojawia się capacki problem, bo Polak, Polak, a nie lewacka tolerancyjna cipa najpierw zrobi to co uważa za słuszne, a dopiero potem będą starali się go sądzić. Czemu "będą się starali"? A wyobrażacie sobie sytuacje, że ciapak uderzył dziewczynę, jej ojciec połamał mu rączki i nóżki, a całe osiedle by go sprzedało, czy "nikt by nic nie widział" co znaczy umorzenie z braku dowodów?

Prawda jest też taka, że jak władza przesadzi, to zasieje się wpierdol i to taki jaki Polacy uwielbiają, ukraina to przy tym mały bączek. Bo pamiętajcie, pospolite ruszenie ściąga długo, ale jak już ściągnie, to rozpierdoli wszystko. Teraz będę może troszkę populistyczny, ale całą młodzież śmieje się z naszych dziadków i ojców, za 89 rok i pasywną walkę z PRLem (pomijam zdradę Wałęsy, osobny temat), a co zrobili ci sami młodzi kiedy wybuchła ACTA? To co nasi starsi - stali pod pomnikami na rynkach dużych miast i krzyczeli "nie dla ACTA". Potrzebny jest punkt zapalny, ale punkt taki, który doprowadzi do krwawej rewolucji, a nie pierdolenia pod pomnikami i skakania jak idioci. "Kto raz zdobędzie władze, nigdy jej nie odda".

Cała prawda, więc piwko poleciało ale zapomniałeś że nasze "polskie" dziewczyny, to zwykłe k***y!! one wypinają szparkę i już taki ciapaty instaluje się w PL, aby tylko r***ć nasze kobiety, zamiast kóz... smutne, ale prawdziwe - bo każdy mądry i inteligentny Polak wie, że "polska" kobieta ślini się i robi się mokra na widok czarnej karnacji. Życia nie oszukasz
Zgłoś
Vmacka 2014-04-23, 13:42
I tyle wystarczy by dostać wpierdol... a teraz doczytam do końca.
Zgłoś
mortiisdei 2014-04-28, 0:46
@Premium122
Cytat:

Rozchodzi sie o to , ze jak jest jeden to za rok bedzie dziesieciu a pozniej stu i tak do kilku milionow a wtedy nasze kobiety zamkna w swoich haremach a nas wybija.

No nie wiem. W Polskiej historii nieraz były rozwałki i pokazaliśmy, że nawet cepem potrafimy nieźle walczyć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem