18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Muzułmanie w Polsce niemile widziani.
Z................� • 2014-04-22, 2:37
Witam, dość sporo czasu żeruję na sadisticu to może czas wstawić coś od siebie. Historia ma trochę czasu ale po tagach nie znalazłem. "ostrzegam że trochę długie"
Cytat:

29-letni Karim w ciągu kilkuletniego pobytu w Polsce został pobity co najmniej cztery razy. Co najmniej, bo nie wie czy doliczać pojedyncze ciosy. - Koledzy z pracy bili i krzyczeli: wracaj do siebie terrorysto. Tylko dlatego, że mam ciemniejszą karnację, jestem z Egiptu i wyznaję islam - mówi w rozmowie z naTemat. To tylko przykry wyjątek czy może dowód na to, że wciąż mamy problemy z tolerancją? Jak mówi, w stolicy o pracę nie było trudno, choć akurat nie w jego zawodzie. Problemy zaczęły się później, bo kiedy zatrudnił się w warsztacie samochodowym, przyszło mu po raz pierwszy spotkać się ż nietolerancją. Zaczęło się od złośliwych komentarzy i wyzwisk ze strony kolegów z pracy, głównie młodych pracowników po zawodówce. - Najczęściej mówili pies albo terrorysta - wspomina. Z czasem "koledzy" pozwalali sobie na coraz więcej. - Trzy razy zostałem pobity w pracy, a szef nie reagował chociaż na pewno wiedział. Bili i krzyczeli: wracaj do siebie terrorysto - dodaje. Praca w warsztacie dobiegła końca, kiedy Karim nie wytrzymał i w reakcji na wyzwiska uderzył jednego z pracowników. Szef tym razem nie zawahał się i wyrzucił go z pracy.

I prawidłowo
Cytat:

Teraz Karim pracuje jako pomocnik w restauracji. W wolnym czasie udziela prywatnych korepetycji z języka arabskiego. Kilka razy w tygodniu widuje się z sześcioletnim synem. Z jego matką już nie jest, bo - jak twierdzi - "zmieniła się po urodzeniu dziecka". - Nie, to bez związku z tym, że jestem muzułmaninem. Ona jest niewierząca - dodaje.

Polskich znajomych może zliczyć na palcach jednej ręki. Ma wrażenie, że na ulicy krzywo na niego patrzą. Opowiada, że kiedyś wracając w nocy z pracy, natknął się na kilku młodych chłopaków i skończyło się na rozbitym nosie.

Moim zdaniem Polska raczej za szybko się nie zislamizuje, a nawet wręcz przeciwnie. Ciapaci zobaczą że tutaj nie mają szans na dżihady, kasę i głaskanie po głowie i zostaną u siębie. Oby...
Pierwszy post, więc jak coś się nie podoba to...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
WojtkU 2014-04-22, 2:51 5
Nie podoba sie, brak zdjec. Najwyrazniej ide w chuj
Zgłoś
rekin84 2014-04-22, 2:57 53
Niech nie myślą, że u nas pójdzie im tak łatwo jak we Francji
Zgłoś
mat1910 2014-04-22, 3:29 5
Już niedługo cała Europa się do Polski i rosji zjedzie bo zauważą że tylko tam jest bezpiecznie .
Zgłoś
Fragless 2014-04-22, 3:33 24
Nie wiem czy ten "artykuł" to nie fake ze strony lewaków czy też prawda, ale słusznie postąpiono z brudem. Polska to chyba jedyny w europie kraj czysty od czarnych i ciapatych (nie licząc tych kilku co przyjechało na studia).
Zgłoś
rekin84 2014-04-22, 3:43 31
@Fragless
I oby tak zostało. Wystarczy popatrzeć co się dzieje na zachodzie. Panoszą się jak u siebie, w dupie mają lokalne prawo i domagają się szariatu. Nie pasuje to wypierdalaj do swoich kóz !!!
Zgłoś
premium122 2014-04-22, 4:33 1

A gadanie.
Popatrzcie na wroclaw warszawe ile tam tego brudu zadowolonego po ulicach sie szweda i nie widac zeby na twarzach mieli slady pobicia.
Tan caly karim to albo fake albo wyjatek.Cala reszta ma sie dobrze i mnoża sie jak komary.
Zgłoś
BongMan 2014-04-22, 6:12 12
Cytat:

Muzułmanie w Polsce niemile widziani.

W Polsce to nawet Polacy są niemile widziani...
Zgłoś
RockyWood 2014-04-22, 6:45 9
po co taka cipa wyjechała z Egiptu? Liczyła tutaj na zasiłek? Na jakieś specjalne traktowanie?

Cytat:

Tylko dlatego, że mam ciemniejszą karnację, jestem z Egiptu i wyznaję islam

Każdy z tych powodów osobno często kwalifikuje w Polsce do wpierdolu.

Cytat:

To tylko przykry wyjątek czy może dowód na to, że wciąż mamy problemy z tolerancją?

W Polsce nie ma ŻADNYCH problemów z tolerancją - przeciętny Polak jest bardzo ale to BARDZO tolerancyjny. Niestety przyjezdny ciapaty wybiega daleko poza granicę polskiej tolerancji. Co to jest tolerancja - odsyłam zawsze do wikipedii póki jeszcze nie ma tam w definicji określenia "obowiązek znoszenia wszystkiego co ci się nie podoba".

Cytat:

Zaczęło się od złośliwych komentarzy i wyzwisk ze strony kolegów z pracy, głównie młodych pracowników po zawodówce.

U mnie w pracy też zatrudniają czasem CIPĘ życiową na miesiąc, dwa, co nie potrafi się "odszczeknąć" i lecą w stronę takiego delikwenta różna akcje mające na celu jego upodlenie - i zawsze jest to rodowity POLAK. Czy w takim razie jest to przejaw jakiejś "nietolerancji"?

Cytat:

Z czasem "koledzy" pozwalali sobie na coraz więcej.

cipy tak mają - deal with it! pussy.

Cytat:

Praca w warsztacie dobiegła końca, kiedy Karim nie wytrzymał i w reakcji na wyzwiska uderzył jednego z pracowników.

za takie zachowanie w obcym kraju bez znajomości jego obyczajów i panujących tu standardów powinno się wypierdolić taką cipę jak najszybciej poza granicę! Ewentualnie pozew, sąd i więzienie dla skurwiela, który nie potrafi się pohamować w miejscu pracy. Polaka od razu by pewnie jebnęli do cupy albo coś a tu szef pewnie BAŁ SIĘ oskarżenia o "nietolerancję" TFU!

Cytat:

Z jego matką już nie jest, bo - jak twierdzi - "zmieniła się po urodzeniu dziecka".

a ten cytat dedykuję naszym dziewczynom.
Zgłoś
szopenfeldziarz 2014-04-22, 7:59
Jak dobrze, że Polska jest taka inna niż wszystkie Brudostany. Tutaj nikogo nie pobiją/zabiją tylko za to, że wyznaje inną religię.
Zgłoś
bleblebator1 2014-04-22, 9:24
Dlaczego w polsze tak mało ciapatych? Bo ciapaci nie nawidzą świń, a w polsze przy korycie same świnie
Zgłoś
Sejons 2014-04-22, 9:31 2
Ja osobiście darze tolerancją inne rasy wiary czy co tam jeszcze wpadnie mi do głowy. Ale po JEDNYM warunkiem że oni będą tolerować to co my robimy i najlepiej jakby zaczęli się tego uczyć a nie narzucać własny tryb życia.
Zgłoś
alumdark 2014-04-22, 9:32
Możemy dumę nosić, ale jak bardzo mamy być tolerancyjni niestety wyznacza UE, do tego dochodzą różne organizacje, jak nomada i inne ugrupowania brudasow z dredami, którzy w ten sposób tłumacza swoje nierobstwo po trzydziestym roku życia. Nasz rząd nie potrafi sobie poradzić z brudasami we Wrocławiu, a oni mogą dosłownie wszystko i jeszcze tłumaczy ich zachowania specyficzna kultura. Prostym przykładem na taki sam system jest UK, tam ludzie nie trawia islamistów, ale rząd im daje możliwości nawet kosztem rodowitych obywateli. Wiec słowem końca, jak ciapaci będą chcieli się zainstalować w PL , to uczynią to w majestacie prawa niestety. Przykre, ale prawdziwe.
Zgłoś
Licentias 2014-04-22, 9:51
I oczywiście znalazł sobie polską kurwa... pięknie
Zgłoś
obr113 2014-04-22, 9:54
i w takich przypadkach jestem dumny z Polskiej zaściankowości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem