Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
My po telewizor
shodek • 2024-10-23, 0:42
Chłop zleakował swój adres domowy i ktoś nagadał, że tam darmowy tv rozdają. Przyjechały 2 patole, dowiedzieli się, że nic nie ma i chcieli zeby im hajs za benzynę oddał

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grubygibon 2024-10-23, 9:52 1
Powiem tak, prawidlowo chlopak wylapal w morde.
Nie ma co obrazac, czy to dres czy, stara babcia w kosciele.
Zgłoś
apo5 2024-10-23, 10:12 4
Ludzie którzy piszą, że to ustawka to chyba mają po 12 lat...
Zgłoś
Pie-sse 2024-10-23, 10:14 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ja ja kogoś napierdalam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....

Jak napierdalasz stara to nawet nie musisz nigdzie sie ulatniac
Zgłoś
Wojtek76 2024-10-23, 10:18 3
nie wygląda na fejk, a z ryja widać, że gość na nasrane w głowie
Zgłoś
apo5 2024-10-23, 10:35 3
Ludzie, którzy piszą, że fejk mają 12 lat i nigdy nie dostali porządnie w mordę. No ale jak sie jest grubym i siedzi tylko przy kompie to trudno o takie "atrakcje"
Zgłoś
Coffey 2024-10-23, 11:43
Laska fajna.
Całusek w anusek.
Napisalem na priv, odpisz😚😚
Zgłoś
K4Zziu 2024-10-23, 11:44 1
Oglądałem to chyba już z 7 razy i dalej oglądam. Ładnie siadło
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2024-10-23, 12:08
a srał pies te internetowe pizdy
Zgłoś
saint_kg 2024-10-23, 12:29 1
michu225 napisał/a:

Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych

Taki stary, że Orwella cytuje😀
Zgłoś
majeńka 2024-10-23, 13:36
Babosz napisał/a:

Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000

Tyle było zasądzone... a czy faktycznie cokolwiek dostał? Bo już widzę jak żul zapłaci 15k.

saint_kg napisał/a:

michu225 napisał/a:

Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych

Taki stary, że Orwella cytuje😀

Kurde, a ja w 84tym byłam jeszcze za mała aby do Kapusiów należeć.
Zgłoś
RAZAK 2024-10-23, 13:55
michu225 napisał/a:

ogarnij się boomerze ja też z lat 80tych haha . Z angielskiego " leak " to przeciek. Nie koniecznie chodzi o nową, młodzieżową terminologię

poker better than life
Zgłoś
gonzor 2024-10-23, 14:01
michu225 napisał/a:

a nawet starsi...
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-23, 14:55
Babosz napisał/a:

Mój wujek mial podobną sytuację.
Na ulicy strzelił go pijany koleś bez powodu z zaskoczenia.
Odszedł parę kroków na bok zakrwiawiony. Zadzwonił po policję. Tamci byli na tyle głupi, że stali dalej i pili.
Sprawa ciągnęła się w dwoch instancjach. W pierwszej sprawca nawet się nie stawiał. Pewnie myslał że jak nie bedzie odbierał pism, to problem zniknie.
Kiedy przyszła mu kwota do zapłaty, to w drugiej instancji pojawił się z już opłaconym adwokatem.
Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000

Ej, też tak chcę. Tylko ochraniacz na zęby założę.
Zgłoś
Irenvelle 2024-10-23, 15:06 7
pelna wersja

Zgłoś
0rion 2024-10-23, 15:31
czosnkowasiekiera napisał/a:

Za to ty będziesz podcierać dupy ludziom w robocie, bo jak potencjalny pracodawca zobaczy takiego analfabetę, to każe ci szybko getafakałtować inie turnarałndować dupy.

jak pracujesz dla polaczkow za polaczkowate pieniadze to rzeczywiscie niepoprawny uzytek jezyka polskiego moze byc widziany jako efekt skrajnego umyslowego niedorozwoju i uniemozliwiac dalszy rozwoj w firmie. ja na twoje nieszczescie zarabiam w funtach a nie pln wiec to co jest dla ciebie sufitem jest dla mnie podloga. prosze bardzo, jezeli dalej chcesz sie ograniczac intelektualnie to uzywaj sobie poprawnie jezyka polskiego. ciekawe czy znajdziesz na tyle slow w slowniku zeby przetlumaczyc niektore kwestie .

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem