Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma co obrazac, czy to dres czy, stara babcia w kosciele.
Ja ja kogoś napierdalam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....
Jak napierdalasz stara to nawet nie musisz nigdzie sie ulatniac
Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
Taki stary, że Orwella cytuje😀
Tyle było zasądzone... a czy faktycznie cokolwiek dostał? Bo już widzę jak żul zapłaci 15k.Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000
Kurde, a ja w 84tym byłam jeszcze za mała aby do Kapusiów należeć.michu225 napisał/a:Taki stary, że Orwella cytuje😀Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
ogarnij się boomerze ja też z lat 80tych haha . Z angielskiego " leak " to przeciek. Nie koniecznie chodzi o nową, młodzieżową terminologię
Na ulicy strzelił go pijany koleś bez powodu z zaskoczenia.
Odszedł parę kroków na bok zakrwiawiony. Zadzwonił po policję. Tamci byli na tyle głupi, że stali dalej i pili.
Sprawa ciągnęła się w dwoch instancjach. W pierwszej sprawca nawet się nie stawiał. Pewnie myslał że jak nie bedzie odbierał pism, to problem zniknie.
Kiedy przyszła mu kwota do zapłaty, to w drugiej instancji pojawił się z już opłaconym adwokatem.
Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000
Ej, też tak chcę. Tylko ochraniacz na zęby założę.
Za to ty będziesz podcierać dupy ludziom w robocie, bo jak potencjalny pracodawca zobaczy takiego analfabetę, to każe ci szybko getafakałtować inie turnarałndować dupy.
jak pracujesz dla polaczkow za polaczkowate pieniadze to rzeczywiscie niepoprawny uzytek jezyka polskiego moze byc widziany jako efekt skrajnego umyslowego niedorozwoju i uniemozliwiac dalszy rozwoj w firmie. ja na twoje nieszczescie zarabiam w funtach a nie pln wiec to co jest dla ciebie sufitem jest dla mnie podloga. prosze bardzo, jezeli dalej chcesz sie ograniczac intelektualnie to uzywaj sobie poprawnie jezyka polskiego. ciekawe czy znajdziesz na tyle slow w slowniku zeby przetlumaczyc niektore kwestie .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów