Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja ja kogoś napierdalam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....
Janusz wstawaj!! Zesrałeś się....
Nie odszedłeś zbyt daleko, skoro wciąż tu jesteś. Jedynym przypałem mogły być Twoje narodziny.
pelna wersja
No i wszystko jasne - co za debil, myślał że jak odpali stream i zrobi ludzi w chuja i to wszyscy się pośmieją i rozejdą Przyjechał smutny kolega z kumplem i wyjaśnił go szybko.
Nie identyfikuję się z patolą, ale cwaniaczek za darmo nie dostał, powiedziałbym nawet że należał się klaps na dziąsło za głupote i brak umiejętności negocjacyjnych. Było nie wyzywać tylko szybko się zreflektować, wyciągnąć 5 dyszek i przeprosić za fatygę to sprawa pewnie rozeszłaby się po kościach.
Jebać wszystkich streamerów i pranksterów
aha, mhm, ale wiesz ze granie w GTA się nie liczy
A sebastiany po telewizor przychodzą jak w klasyku xdd .... Requiem dla snu.
jak pracujesz dla polaczkow za polaczkowate pieniadze to rzeczywiscie niepoprawny uzytek jezyka polskiego moze byc widziany jako efekt skrajnego umyslowego niedorozwoju i uniemozliwiac dalszy rozwoj w firmie. ja na twoje nieszczescie zarabiam w funtach a nie pln wiec to co jest dla ciebie sufitem jest dla mnie podloga. prosze bardzo, jezeli dalej chcesz sie ograniczac intelektualnie to uzywaj sobie poprawnie jezyka polskiego. ciekawe czy znajdziesz na tyle slow w slowniku zeby przetlumaczyc niektore kwestie .
Wracaj na zmywak, koniec przerwy
Znajomy robi tak z ciapatym gównem na mieście. Jak tylko widzi namiastkę afrykańskiego zachowania gaz pieprzowy na oczy i szybkie oddalenie się. Hit and run.
a potem się budzisz zlany potem.... zero przypału bo siedzisz w piwnicy a nie latasz po mieście grubasie ...
Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
Albo ty zapoznaj się z podstawowymi słowami po Angielsku nieuku jebany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów