Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
My po telewizor
shodek • 2024-10-23, 0:42
Chłop zleakował swój adres domowy i ktoś nagadał, że tam darmowy tv rozdają. Przyjechały 2 patole, dowiedzieli się, że nic nie ma i chcieli zeby im hajs za benzynę oddał

Zmieniono 1 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eliveruss 2024-10-23, 22:04 1
trzeba być dzbanem, by będąc będąc niewytrenowaną wagą piórkową, wpuścić dwóch większych od siebie sebixów do chaty
Zgłoś
duczez 2024-10-23, 22:54 1
Jak zwykle, kozak w necie pizda w świecie. Slusznie pan dentysta udzielił konsultacji medycznej, najpierw obiecują a później zdziwienie 🤣
Zgłoś
avalanch 2024-10-23, 23:34 1
Ale jak zwykle zajebać i spierdolić polaczek z mentalnością murzyna
Zgłoś
zn506 2024-10-23, 23:54
psyhepl napisał/a:

A poza tym moim zdaniem to ustawka
Po pierwsze słaba gra aktorska tej laski i typa po lewo
Po drugie co oni robili na chacie i kto normalny by ich wpuścił
Po trzecie nie widać ciosu w ryj w kadrze, chujnia jakaś
Ale prawie bym zleakował cokolwiek to znaczy

Jakby to byli aktorzy to do hollywooda się nadają. Zachowanie wzorowe. Świnia się cieszy do patusów, Chudziak wystraszony nie wie co robić. A ten co dostał siada, mimo że bluzga w stronę patusów. Patusy klasycznie - w ryja i wycofują się obserwując okolicę - widać, że niejeden raz taką akcję mieli.
Zgłoś
Da_Ace 2024-10-24, 0:54 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ja ja kogoś napierdalam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....

ale ty masz silna psyche
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2024-10-24, 0:54
Ale baranem też trzeba być by kogoś wpuścić tak do domu. U mnie nieznajome osoby stoją za progiem i z każdą nieznajomą osobą której otwieram zwłaszcza z mężczyzną czuję tajming i dystans... Nihuja bym chłopa wpuścił do domu... usiadł... potem bym mu mówił że jest zjebały i to pomyłka... no kurwa jakim roztrzepanym trzeba być...
Zgłoś
A................o 2024-10-24, 1:40
0rion napisał/a:

to se wygoogluj dziadu jeden i sie dostosuj do czasow bo nikt ci dupci podcierac wiecznie nie bedzie

Kiepie, skoro czytam na polskiej stronie opis po polsku, to nie będę szukał w internecie znaczenia jakiegoś słowa. Mamy swój język a te wtrącenia anglojęzyczne sobie wsadź wiesz gdzie.
Zgłoś
psyhepl 2024-10-24, 8:12
zn506 napisał/a:

Jakby to byli aktorzy to do hollywooda się nadają. Zachowanie wzorowe. Świnia się cieszy do patusów, Chudziak wystraszony nie wie co robić. A ten co dostał siada, mimo że bluzga w stronę patusów. Patusy klasycznie - w ryja i wycofują się obserwując okolicę - widać, że niejeden raz taką akcję mieli.

Tylko że zastanawia mnie ta reakcja laski w momencie jak kolo dostał strzała
Żadnej najmniejszej emocji jak gdyby nigdy nic!?
Nawet się nie wzdrygneła, dziwne
Zgłoś
czosnkowasiekiera 2024-10-24, 8:37
0rion napisał/a:

jak pracujesz dla polaczkow za polaczkowate pieniadze to rzeczywiscie niepoprawny uzytek jezyka polskiego moze byc widziany jako efekt skrajnego umyslowego niedorozwoju i uniemozliwiac dalszy rozwoj w firmie. ja na twoje nieszczescie zarabiam w funtach a nie pln wiec to co jest dla ciebie sufitem jest dla mnie podloga. prosze bardzo, jezeli dalej chcesz sie ograniczac intelektualnie to uzywaj sobie poprawnie jezyka polskiego. ciekawe czy znajdziesz na tyle slow w slowniku zeby przetlumaczyc niektore kwestie .

Średnio masz się czym chwalić. Ty zarabiasz w funtach, ja we frankach szwajcarskich, robię to co lubię i de facto nie chodzę do pracy bo moja praca jest jednocześnie moją pasją. Mam 2 obywatelstwa, żyję wg własnych zasad, i przez szacunek do ojczystego języka, nie robię z siebie pośmiewiska mimo iż biegle władam niemieckim oraz angielskim . Widzisz, to co dla Ciebie jest podłogą, dla mnie jest zagłębieniem na którym postawiłem długą drabinę, na szczycie której stoję i zachodzę się ze śmiechu, czytając te Twoje upośledzone "pnongliszowe: wypociny do których dorobiłeś sobie mało inteligentną ideologię.
Zgłoś
metalfan 2024-10-24, 11:54
PsychoSzPanek napisał/a:

Albo ty zapoznaj się z podstawowymi słowami po Angielsku nieuku jebany

Myślę, że samo tłumaczenie na polski nie wystarcza, bo racjonalnie myśląc - jaki debil wrzuca swój adres do internetu?
Zgłoś
trebor2709 2024-10-24, 12:50 1
michu225 napisał/a:

Chłop zleakował swój adres domowy...co to kurwa znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zjebanej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych

i nawet z 60 siątych kurwa.
Zgłoś
killua 2024-10-24, 13:14
Miru92 napisał/a:

brzmi jak twój problem dziadek

brzmi jak problem każdego normalnego człowieka, którego wkurwia takie pedalskie pierdolenie z mieszaniem języków.
Zgłoś
mariuszkuzmierczyk 2024-10-24, 13:31
@michu225 nie zleakował XD, po prostu jest dodany w komendzie na streamie tak jak ty masz podaną swoją płeć w profilu na sadistiku. wiec kazdy dobrze wiedzial jaki ma adres, czesto mu zamawiali pizze i inne takie tematy
Zgłoś
Keta271 2024-10-24, 19:15
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ja ja kogoś napierdalam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....

Obudziłeś się już w piwnicy z chujem w ręce?
Zgłoś
Nizaryta1 2024-10-25, 1:58
Jakby mi jakieś patusy próbowali do domu wbić to już by podziurawieni nożem leżeli a potem skoro i tak miałbym pójść do pierdla to jeszcze bym im łby poodcinał tak jak robią to ciapaki, od szyi piłują.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem