Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Podstawowe zabiegi ratujące życie.
1. Sprawdź, czy poszkodowany i TY jesteście bezpieczni.
Była tam już policja, ale nie zabezpieczyli miejsca wypadku ani nie włączyli sygnałów świetlnych w radiowozie (a powinni to zrobić).
Starszy kierowca kamaza jechał okoł 70km/h i zoriętował się, że trzeba hamować dopiero w ostatniej chwili jak już było za późno. Teraz oczywiście całą winę chcą zrzucić na kierowcę.
osoby stojące na drodze udzielają komuś pomocy
...pomocy ale w zadaniu domowym sądzac po fruwających notatkach.
Gość na przeciwległym pasie dawał długimi
Tak, ale wtedy było już za późno aby zatrzymać kamaza jadącego 70km/h
Jak ktoś zna rosyjski, to tutaj więcej informacji. W skrócie zderzyły się 2 osobówki i tak się złożyło, że poszkodowani (w tym chyba policjant) znaleźli się na środku drogi.
Była tam już policja, ale nie zabezpieczyli miejsca wypadku ani nie włączyli sygnałów świetlnych w radiowozie (a powinni to zrobić).
Starszy kierowca kamaza jechał okoł 70km/h i zoriętował się, że trzeba hamować dopiero w ostatniej chwili jak już było za późno. Teraz oczywiście całą winę chcą zrzucić na kierowcę.
po pierwsze filmik ucięty i zaczyna się zbyt późno, ale widać wyraźnie, że coś się kurwa dzieje. Rozumiesz? Wina kierowcy kamaza bezsprzeczna, a idioci tylko się do niej przyczynili.
Tak, ale wtedy było już za późno aby zatrzymać kamaza jadącego 70km/h
Błąd polega na czym innym. Wyhamowałby gdyby myślał.
zginęła dwójka starszych ludzi plus dwójka milicjantów,
moim zdaniem mógł trochę zwolnić , co jednak nie zmieniłoby bardzo sytuacji, ale że potrzbny jest kozioł ofiarny....
po pierwsze filmik ucięty i zaczyna się zbyt późno, ale widać wyraźnie, że coś się kurwa dzieje. Rozumiesz? Wina kierowcy kamaza bezsprzeczna, a idioci tylko się do niej przyczynili.
Błąd polega na czym innym. Wyhamowałby gdyby myślał.
Leżeli sobie w nocy na jezdni bez odblasków i twierdzisz, że wina kierowcy? Brawo. Ciekawe co powiesz jak kiedyś przejedziesz w nocy pijaka leżącego na drodze
Samochody, które stały na poboczu, to w Rosji normalna sprawa, więc o niczym to nie mówi.
Serio kurła?
Rosyjskiego nie znam, tak jak Ty polskiego.
Serio kurła?
Rosyjskiego nie znam, tak jak Ty polskiego.
Już mi jedna osoba wytknęła ten błąd więc nie wiem po co twój post? Nie mam jak edytować, bo można to robić tylko do 1h.
No widzisz nie znasz rosyjskiego a ja rozumiem zarówno polski jak i rosyjski. Fakt robię czasem błędy językowe, ale nie obchodzi mnie to. Język dla mnie służy do komunikacji z ludźmi, a nie żeby pisać bezbłędnie, nie jest mi to do niczego potrzebne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów