📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pjf napisał/a:
“motto jego dnia to się napierdolić...” WYP3 - trudno w to uwierzyć
@Velture ty kurwa wiesz po 17s filmu czy dziewczyna chce przestać albo jest uzależniona fizycznie. Śmiech.
Co się czepiasz, on wszystko wie. I to najlepiej.
A bóźniej buzi buzi w kibelku...
Żrą świnie z koryta, nagle jedna się zrzygała... Druga mówi do niej z oburzeniem:
- Nie dolewaj i tak nie zjemy wszystkiego.
- Nie dolewaj i tak nie zjemy wszystkiego.
Ten kto nigdy nie miał nigdy podobnej sytuacji niech pierwszy rzuci kamień
współczesna księżniczka
Ktoś zapoda gifa jak gość rzygnął i umył sobie tym twarz, bo ja go nie mam ;(
Cytat:
~Velture
To nie alkoholiczka tylko pijaczka.
Alkoholik to osoba która chce przestać pić ale nie może i jest uzależniona fizycznie a pijak to osoba która chla na umór i może zerwać kiedy chce ale nie chce.
Taka subtelna różnica
Pierdolisz bzdury jak mało który...
Alkoholizm lub inaczej choroba alkoholowa polega na utracie kontroli nad ilością spożywanego alkoholu.
Spożywanie zazwyczaj w dużych dawkach alkoholu przez alkoholika jest spowodowane przymusem o charakterze psychicznym i somatycznym i nie podlega jego woli, jednak możliwe jest jego powstrzymanie i utrzymanie abstynencji...
To nie alkoholiczka. Alkohloicy nie rzygają bo im szkoda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów