📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alkoholik raczej nie ma takich problemów z rzyganiem.
To nie alkoholiczka tylko pijaczka.
Alkoholik to osoba która chce przestać pić ale nie może i jest uzależniona fizycznie a pijak to osoba która chla na umór i może zerwać kiedy chce ale nie chce.
Taka subtelna różnica
Alkoholik to osoba która chce przestać pić ale nie może i jest uzależniona fizycznie a pijak to osoba która chla na umór i może zerwać kiedy chce ale nie chce.
Taka subtelna różnica
jak nie ma jak ma kontrolę
zwymiotuje i dalej pije, idealnie to kontroluje idealna kandydatka na żonę mój typ zaraz po krzyksie
zwymiotuje i dalej pije, idealnie to kontroluje idealna kandydatka na żonę mój typ zaraz po krzyksie
Nie ma to jak dobrzy znajomi, którzy nagrają ciebie w takim upodlonym stanie.
“motto jego dnia to się napierdolić...” WYP3 - trudno w to uwierzyć
@Velture ty kurwa wiesz po 17s filmu czy dziewczyna chce przestać albo jest uzależniona fizycznie. Śmiech.
@Velture ty kurwa wiesz po 17s filmu czy dziewczyna chce przestać albo jest uzależniona fizycznie. Śmiech.
Życie mnie nauczyło że jak już nie chce pić to od razu idę do kibla bo wiem co to oznacza. Takie moje doświadczenie.
Przynajmniej chciała złapać.
Tragedia, super koleżanka, że nagrała i to wrzuciła, na pewno jej to pomoże w braniu Kiedyś niedaleko mojej miejscowości laska tak się najebała, że zesrała się na tapicerke ledwo kupionego Peugeota, ale każdy był tak miły, że nie nagrał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów