Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest nam bardzo ok, a śmieci to akurat nawpuszczał pis
Nie, nie jest. Ja stąd spierdalam. Szukam atrakcyjnej działki z daleka od lewactwa! Zna ktoś może fajne miejscowości gdzie twardo przeciwstawiają się zidioceniu?
Typie wypier#alaj stąd Tusko-kmiocie! Ten typ zrujnował Polskę w przeciągu 8 lat. Stocznie poszły pod młotek za bezcen, OFE załatwione, luka VAT taka, że po pierwszym roku od objęcia rządów przez Pisiorów nagle sprzedaż paliwa o 1/3 wzrosła. Więc wypierdalaj z tym pachołkiem i popychlem. Jest tu jakiś ban na takich zjebów politycznego kurwidołka? Mam w dupie Pisiorów, mam w dupie Platfusów, Konfederatów i innych zjebów partyjnych. Ale bilnas jest taki, że LOT i Orlen został odłowiony złodziejom z rąk. I gdyby nie PiSiory i tego nie byłoby w PL rękach. Więc ze wszystkich złodzei - ci akurat czemu się przyczynili. Platfusowe esbeckie rządy to wieczna stagnacja, degrengolada i jebany niedasizm. Zaraz do kasacji poślą: . TVP, PKP Cargo, Poczta Polska, ponownie będą próbować jebnąć LOT, a potem i Orlen. Komputer kwantowy już na śmietniku, Porty na Odrze i Mierzei - poszły się jebać. Ledwo się dorwali do władzy, już spółki skarbu państwa wykazują straty. O czym my tu mówimy, kurwa, matole polityczny?
A teraz spakuj mandżur i wypierdalaj w podskokach.
Brawo udowodniłeś że oglądałeś codziennie tvppis i wszytsko łynkąłeś jak gimnazialistka 🙂 słychać wycie? Znakomicie, idź teraz się popłakac w swojej piwnicy 🙂
Brawo udowodniłeś że oglądałeś codziennie tvppis i wszytsko łynkąłeś jak gimnazialistka 🙂 słychać wycie? Znakomicie, idź teraz się popłakac w swojej piwnicy 🙂
Jak się czyta te twoje wysrywy można dostać sraczki, innych argumentów nie posiadasz 😂 najgorsza kara jaka można mieć to słuchać twego zdania, ciekawe czy w domu taki wyszczekany jesteś, idź tam pizzę podobno rozdają na wiejskiej, wpierdolisz margharite i wystawisz oko 😂
"Między nami" - Malgorzata Tusk, dokształć się nieuku
"Standardowe to nie było. Nie powiem, że z dobrym efektem, bo przemoc nigdy nie daje dobrych efektów. Wszyscy moi koledzy dostawali, ale mój ojciec może bił trochę częściej i mocniej. Jedyny dzień, kiedy starał się być łagodniejszy, to Wigilia, ale i tak mu nie wychodziło." D.Tusk
"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę". - Małgorzata Tusk
Nie musisz odszczekiwać, musisz wierzyć i ufać
Przynajmniej nie kłamie. Napisz może coś o córce Kaczyńskiego.
Głosowaliscie warszawiacy na niego to macie xDD i bardzo dobrze wam.
Chłopie. To za 8 letnich rządów PiSu zauważyłem wyraźnie, że najebało tego od groma. I nie tylko w Warszawie, ale nawet w moim 130 tysięcznym mieście.
Pole zaorane? Co z Waszym strajkiem biedaczki?
Rząd PiS u wydawał wizy pracownicze i wpuszczał ich po to, żeby na ciebie pracowali, rząd Tuska wpuszcza ich po to żebyś to ty na nich pracował... Rozumiesz tą drobną różnice?
a ilu ich Tusk wpuścił? była jakaś decyzja? ustawa? rozporządzenie? konkrety.
a ilu ich Tusk wpuścił? była jakaś decyzja? ustawa? rozporządzenie? konkrety.
Plują Ci na łeb, a Ty udajesz że pada deszcz czy co? Jak będą ich setki tysięcy to powiesz że to opaleni Polacy czy jak, Nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że ktoś robi Cię w chuja, ja to bym wszystkich takich jak Ty zamknął z tymi lekarzami w jakimś ogrodzonym obozie i twórzcie sobie społeczeństwo, byś z kuntakinte murował iglo z gowna a potem dziwił się co tak śmierdzi 😂
[ Dodano 2024-06-30, 17:56 ]
Na prawdę żeby mieć dwie ręce i nogi a nie potrafić iść zarobić na siebie, rozumiem jakby był kadłubkiem to chuj wrzucił bym go do tej Wisły, a tak złamanego grosza bym mu nie dał
Nie głosowałem na żadnego lekarza!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów